Mircea Rednic, ofertă clară după ce a picat varianta naţionalei! Cine îl vrea pe “Puriu”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
18/09/2017, 21:56
Mircea Rednic, ofertă clară după ce a picat varianta naţionalei! Cine îl vrea pe “Puriu”

Mircea Rednic a început ca din tun acest sezon cu Mouscron, echipă pe care a salvat-o anul trecut de la retrogradare. “Puriul” a fost pe listă pentru preluarea echipei naţionale, dar chiar dacă a fost ales Contra, Rednic nu duce lipsă de oferte şi are o ofertă concretă de la o altă echipă din prima ligă belgiană.

Oostende, o altă echipă cu probleme din Belgia, îl doreşte pe Mircea Rednic, ultima clasată. Oostende a fost revelaţia sezonului trecut, locul 4, însă acum e ultima clasată, cu 1 punct câştigat în 7 meciuri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mircea Rednic, sezon de excepţie la Mouscron 

Belgienii de la voetbalnieuws.be scriu că Rednic are o ofertă pe masă şi a fost deja contactat de oficialii clubului şi urmează să dea un răspuns. Este greu de crezut că “Puriul” se va despărţi de Mouscron, echipă pe care a salvat-o miraculos de la retrogradare în stagiunea precedentă şi alături de care are un sezon foarte bun în acest an, fiind pe locul 5.

Mouscron l-a adus în această vară sub formă de împrumut pe Dorin Rotariu de la Club Brugge şi chiar dacă a pierdut cu 1-2 în ultima etapă împotriva lui Waregem, are o stagiune foarte bună. Echipa lui Rednic este singura care a învins liderul Club Brugge, fiind în acest moment pe locul 5, loc de playoff. Şi echipa lui Stanciu şi Chipciu a rămas azi fără antrenor. Anderlecht l-a dat afară pe Rene Weiler.

Închide ×