Fotbal intern

Mircea Rednic, optimist şi după Hermannstadt – Dinamo 1-1! De ce l-a titularizat pe Popovici: “Mai voia o şansă”

08.12.2018 | 19:22
Mircea Rednic optimist si dupa Hermannstadt  Dinamo 11 De ce la titularizat pe Popovici Mai voia o sansa

Mircea Rednic este optimist şi după Hermannstadt – Dinamo 1-1, partidă care s-a disputat în etapa a 19-a din Liga 1 Betano. Antrenorul “câinilor” speră încă la un loc în play-off-ul din prima ligă a României şi a susţinut că a văzut îmbunătăţiri în jocul echipei. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ocupă locul 11, cu 19 puncte obţinute, şi este la opt puncte în spatele lui Gaz Metan Mediaş, echipă care ocupă a şasea poziţie, care permite accesul în play-off.

“Se vede o îmbunătăţire. Echipa a încercat să joace. Am avut posesie pe un teren greu. Am dominat în a doua repriză. Am avut câteva ocazii să marcăm, am avut şi o bară. Terenul a fost dificil. Centrările nu au ajuns la jucători. Am încercat să ne facem jocul. După pauză am dominat mai mult. Cu puţină şansă, la ultima fază puteam marca”, a declarat Mircea Rednic la finalul meciului Hermannstadt – Dinamo 1-1.

Mircea Rednic, optimist şi după Hermannstadt – Dinamo 1-1. Ce se întâmplă cu Popovici

Mircea Rednic este optimist şi după meciul Hermannstadt – Dinamo 1-1 şi a vorbit şi despre situaţia lui Sergiu Popovici. Chiar dacă antrenorul echipei şi Alexandru David, preşedintele “câinilor”, au anunţat că fundaşul stânga nu va mai juca, fotbalistul a fost titular în meciul jucat la Târgu Mureş.

“Am spus clar că Penedo este accidentat. Popovici este singurul, dintre cei despre care am spus că pleacă, care a cerut o întâlnire cu mine. M-a rugat să-i mai dau o şansă. Din cauza problemelor de pe partea stângă i-am dat o şansă. Am văzut lucruri bune, dar şi mai puţin bune. Îmi doream cele trei puncte. Sibiul arată mult mai bine decât în startul campionatului. Terenul a fost acelaşi pentru ambele echipe. Ai mei au încercat să joace. În 2018, în România, nu e normal să jucăm în astfel de condiţii. Trebuie să ne gândim şi la siguranţa jucătorilor”, a mai precizat Mircea Rednic.