Fotbal intern

Mircea Rednic, plin de umor după calificarea în semifinalele Cupei României: ”La 2-2 nu mai știam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat pe mine”

04.03.2020 | 23:00
Mircea Rednic plin de umor dupa calificarea in semifinalele Cupei Romaniei La 22 nu mai stiam pe cine sa injur pe cine sa bat sa ma bat pe mine
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Mircea Rednic, a fost plin de umor după victoria în fața Universității Craiova, scor 3-2, și calificarea în semifinalele Cupei României.

Mircea Rednic, plin de umor după calificarea în semifinalele Cupei României: ”E o victorie și mai frumoasă pentru că am înscris în minutele de prelungire”

”În sfârșit a venit și o victorie la Iași. Sunt fericit. Mă bucur pentru băieți, pentru că știu cât sufereau că nu veneau rezultatele. E pentru prima dată pentru Poli Iași când ajunge în semifinalele Cupei României”, a declarat tehnicianul ieșenilor.

ADVERTISEMENT

”E o victorie și mai frumoasă pentru că am înscris în minutele de prelungire. Am făcut un meci perfect, puteam să facem 3-0 și după ăia am luat golurile pe care le-am luat. La 2-2 nu mai știam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat pe mine”, a spus cu umor Mircea Rednic după calificare în semifinalele Cupei României.

”L-aș fi salutat cu drag pe domnul Papură, dar…”

”Vreau să felicit și publicul care a fost alături de echipă. Vreau ca jucătorii să aibă aceeași determinare și în campionat și să nu luăm goluri. Trebuie să ne revenim și să pregătim foarte bine meciul cu Dinamo”, a continuat Rednic.

ADVERTISEMENT

”Sunt sigur că vor veni mult mai mulți spectatori la meciul de sâmbătă. Cu Dinamo nu e vorba de revanșă, eu sunt profesionist. L-aș fi salutat cu drag pe domnul Papură, dar… e alegerea lui”, a încheiat tehnicianul ieșenilor.

Poli Iași, prima victorie cu Mircea Rednic

Universitatea Craiova, gazda finalei din 2020 a Cupei României, a fost eliminată în sferturile de finală ale competiției. Poli Iași a obținut primul succes cu Mircea Rednic pe bancă chiar împotriva oltenilor.

ADVERTISEMENT

Într-un meci foarte spectaculos, Breeveld cu o ”dublă” (în minutele 14 și 90+2) și Horșia cu o execuție de generic (43) au anulat o altă ”dublă”, a lui Dan Nistor (54, 90) și au trimis echipa moldavă în careul de ași.

Revanșa ieșenilor

Corneliu P apură a fost dezamăgit de eliminarea din Cupa României în fața lui Poli Iași. Tehnicianul oltenilor speră ca la meciul din campionat cu FCSB, elevii săi să câștige partida și să facă uitată înfrângerea din „Copou”.

ADVERTISEMENT

După meci, Nicandro Breeveld și Ovidiu Horșia s-au declarat bucuroși pentru calificare, dar mai ales pentru faptul că și-au luat revanșa în fața oltenilor, care îi învingeau cu 5-2 în campionat.

ADVERTISEMENT