Fotbal intern

Mircea Rednic pregătește o adevărată revoluție la Dinamo. “4-5 jucători vor pleca!” Anunț despre transferuri

08.05.2019 | 21:23
Mircea Rednic pregateste o adevarata revolutie la Dinamo 45 jucatori vor pleca Anunt despre transferuri

Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo București, a vorbit despre revoluția pe care o pregătește Mircea Rednic în perioada de mercato din vară. Acesta a dezvăluit că vor pleca 4-5 jucători din actualul lot al dinamoviștilor, dar că antrenorul formației din Ștefan cel Mare va aduce alți fotbaliști care să îi înlocuiască.

Mircea Rednic pregătește o adevărată revoluție la Dinamo

“Sunt momente când jucătorii ar trebui să se trezească. Sita cerne. În vară se va trage linie și vom vedea cine va rămâneș Am spus că vrem să schimbăm cât mai puțin, dar depinde de evoluția lor. De foarte mulți jucători nu suntem mulțumiți, în special după meciul de la Călărași.

Dacă ar fi să ne uităm după meciul de la Călărași, nu ar trebui să mai păstrăm niciun jucător! Vom mai aduce 4-5 jucători de calitate. Deci alți 4-5 vor pleca. Suntem cu salariile la zi”, a declarat Ionel Dănciulescu, team managerul lui FC Dinamo București, conform TV Digi Sport.

Athanassios Papazoglou suparat dupa o ratare in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Botosani, contand pentru playout-ul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 22 aprilie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Athanassios Papazoglou, supărat după o ratare în meciul jucat de Dinamo cu FC Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

Dinamo e pe locul 2 în play-out

Dinamo are 34 de puncte după 8 etape  jucate play-out-ul Ligii 1 Betano. Formația pregătită de Mircea Rednic a bifat 6 victorii și două eșecuri și se află la patru puncte în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș. În ultima rundă din play-out, Dinamo a pierdut pe terenul celor de la Dunărea Călărași, scor 1-0, după golul înscris de Ammari în minutul 70.

În etapa 9 din play-out, Dinamo va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, vineri, 10 aprilie, de la ora 21.00, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Meciul va fi transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.