Sport

Primă de 50.000 de euro de la Rednic pentru jucătorii săi la Dinamo-FCSB. Cum se împart banii

10.11.2018 | 13:53
Prima de 50000 de euro de la Rednic pentru jucatorii sai la DinamoFCSB Cum se impart banii

Mircea Rednic le-a promis jucătorilor săi că vor avea primă de la el în cazul unei victorii în Dinamo – FCSB de duminică, 11 noiembrie, ora 21:00, de pe Arena Națională. „Puriul” încearcă să-și motiveze elevii la maximum, și nu doar prin vorbe, ci și băgând mâna în propriul buzunar.

FANATIK.RO a aflat că Rednic le-a transmis jucătorilor, în momentul în care au intrat în cantonament cu două zile înainte de Derby de România, că vor împărți 50.000 de euro dacă vor învinge FCSB!

Mircea Rednic, primă de 50.000 de euro pentru 3 puncte în Dinamo-FCSB

De fapt, antrenorul lui Dinamo nu și-a ascuns intențiile nici la conferința premergătoare meciului. Doar a evitat să vorbească despre sume, spunând că face orice pentru ca jucătorii să fie mulțumiți și Dinamo să prindă play-off-ul, obiectiv ce pare acum dificil de atins fără victorie contra roș-albaștilor.

Eu fac orice, dau și prime, renunț la salariu, până intrăm în play-off. Nu renunț! Am vândut și bilete. Fac orice să ajut clubul, practic, nu doar cu vorbe. Am dat prime și o să dau în continuare. Eu nu o să fiu niciodată patron, dar fata mea Luana va fi. Țineți mine: Rednic a venit cu fata lui să ajute, nu să facă rău”, a declarat Rednic.

Prima despre care vorbea Mircea Rednic în cazul unei victorii a „câinilor” cu FCSB este, din informațiile FANATIK.RO, de 50.000 de euro pentru toată echipa.

Rednic a adus 25.000 de euro în vestiar la Săftica după 1-0 cu Voluntari

Probabil că Rednic își va face o obișnuință din a acorda din propriul buzunar prime pentru jucătorii săi. „Deschiderea” a fost făcută de victoria din minutul 94 cu FC Voluntari, 1-0, după golul din penalty al lui Salomao.

După meci echipa a mers în cantonament la Săftica, la cererea jucătorilor, iar Rednic le-a pregătit surpriza. A adus 20.000 de euro, dar au apărut probleme în momentul în care s-a trecut la împărțirea banilor. „Puriul” a fost nevoit să mai pluseze cu 5.000 de euro pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Dan Nistor nu are nicio emoție la Dinamo-FCSB atâta timp cât la adversari lipsește nașul său Mihai Pintilii
Dan Nistor nu are nicio emoție la Dinamo-FCSB atâta timp cât la adversari lipsește nașul său Mihai Pintilii

Mircea Rednic i-a învățat pe jucători cum să împartă banii

Rednic a rămas surprins că elevii săi nu împart banii în sume egale, indiferent că unul dintre ei a jucat titular, iar altul a fost rezervă neutilizată. Este și motivul pentru care a plusat cu cei 5.000 de euro.

Trebuie să înțelegi că primele sunt egale pentru toți. Salariile sunt diferite, vi le negociați fiecare cu patronul, dar când e vorba despre prime nu există nicio diferență. La fel ia și Nistor, care e căpitan, la fel și Eșanu care a rămas rezervă, la fel și maseurii. Câți sunteți? 25 cu toții? Vine 1.000 de euro la fiecare. Așa e corect să împărțiți primele de acum încolo. Nu un titular să ia 1.500, iar o rezervă doar 500. Clar, da?”, a sunat discursul antrenorului în noaptea de la Săftica.

Pintilii consideră că, în ciuda primelor, Rednic nu are ce face până în iarnă

Așa se vor împărți și cei 50.000 de euro în cazul unei victorii a lui Dinamo cu FCSB, deși liderul vestiarului roș-albastru, Mihai Pintilii, absent la acest derby, nu le dă șanse „câinilor”. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK.RO, Pintilii crede că FCSB are 80 la sută șanse să învingă în Derby de România.

Mihai Pintilii crede că echipa sa are 80 la sută șanse să învingă în Dinamo-FCSB
Mihai Pintilii crede că echipa sa are 80 la sută șanse să învingă în Dinamo-FCSB

Îi prindem în degringoladă și trebuie să profităm. Noi cât de cât jucăm și adunăm puncte. Chiar dacă nu avem un joc foarte strălucit, important este că adunăm puncte meci de meci. Nu cred că are nicio importanță că a venit Rednic. Păi dacă se întâmpla ce spui tu, bătea în toate meciurile, alea trei de campionat și meciul de Cupă și atunci spuneam „Da, domnule, uite a venit Rednic… E mâna lui Rednic” Așa… Mircea Rednic nu are ce să facă până în iarnă când o să fie vorba despre o pregătire, de cantonamente, o să aducă jucători și o să aibă timp să-i antreneze. Deci până atunci nu are nicio relevanță ce face Rednic la Dinamo…”, a declarat Mihai Pintilii pentru FANATIK.RO.