Fotbal intern

Mircea Rednic, prima reacţie: “Dinamo are încă antrenor, dar avem discuţii avansate!”

13.10.2018 | 20:47
Mircea Rednic prima reactie Dinamo are inca antrenor dar avem discutii avansate

Mircea Rednic a dat prima reacţie pentru FANATIK.RO după ce s-a scris că va prelua Dinamo. “Puriul” recunoaşte că sunt discuţii foarte avansate, însă a spus că echipa are încă antrenor şi situaţia se va clarifica zilele următoare:

“Am reziliat cu Faisaly, dar nu am semnat cu Dinamo. Avem discuţii foarte avansate, mai sunt lucruri de pus la punct. Dinamo are încă antrenor. Am fost întrebat dacă aş putea lucra cu Claudiu şi nu ştiu încă situaţia dintre el şi club. O să vin la Bucureşti şi vedem ce se întâmplă. Despre Florin Prunea nu vreau să vorbesc, pe mine nu conducerea clubului ma interesează, ci echipa, că aia nu joacă… Luni vom ştii mai multe”, a declarat Mircea Rednic pentru FANATIK.RO.

Claudiu Niculescu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 28 septembrie 2018.

Mircea Rednic, prima reacţie. Niculescu pleacă după 20 de zile

Deşi Mircea Rednic anunţă că nu a semnat încă înţelegerea cu Dinamo, apropiaţii antrenorului susţin că acesta s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă şi că va începe al patrulea mandat pe banca echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. El a semnat o înţelegere valabilă două sezoane şi va avea un salariu de 10.000 de euro lunar.

Claudiu Niculescu a rezistat doar 20 de zile pe banca lui Dinamo, el fiind demis după doar două meciuri în care a obţinut un punct din meciurile cu Sepsi şi FC Botoşani. “Puriul” se întoarce la Dinamo după doi ani, ultimul meci pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind înfrângerea din finala Cupei României cu CFR Cluj.

Dănuţ Lupu: “Mircea şi-a făcut contract tare!”

Lui Niculescu i s-a propus funcţia de director sportiv în cadrul clubului Dinamo, însă deja fostul antrenor al clubului nici nu a vrut să audă de aşa ceva şi s-a simţit luat la mişto de cei din conducere. 

Fosta glorie a dinamoviştilor, Dănuţ Lupu, consideră că Mircea Rednic este cea mai potrivită alegere pentru club în acest moment: “Stați liniștiți că strâmbul tot strâmb este. Însă de data asta a fost șmecher rău. Și-a făcut un contract beton. Chiar își dorește să îl dea Negoiță afară după două etape la fel ca pe Claudiu. Dar Mircea și-a făcut contract tare. Recunosc că e cel mai bun antrenor pe care îl putea avea Dinamo”