Fotbal intern

Mircea Rednic, prima reacţie după ce a fost anunţat ca antrenor la Poli Iaşi: “Am ajuns la un acord! E stabilitate la echipă”

02.01.2020 | 18:41
Mircea Rednic prima reactie dupa ce a fost anuntat ca antrenor la Poli Iasi Am ajuns la un acord E stabilitate la echipa
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost anunţat pe site-ul oficial drept noul antrenor de la Poli Iaşi, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. “Puriul” va prelua echipa moldoveană pentru a doua parte a campionatului cu obiectivul de a salva echipa de la retrogradare. 

Mircea Rednic, prima reacţie după ce a fost anunţat ca antrenor la Poli Iaşi: “Nu se pune problema să vin finanţator”

Fostul antrenor a vorbit pentru prima dată despre noua sa echipă: “Am ajuns la un acord cu Iașiul, dar până nu semnez nu dau niciun interviu. Atât pot să spun, că nu se pune problema de finanțator. Astea sunt niște invenții. Eu vin ca antrenor. Să nu se mai spună nimic de finanțator, că nu e cazul. E stabilitate la Iași”, a spus Rednic pentru Prosport.

ADVERTISEMENT

Poli Iaşi a confirmat informaţiile oferite de FANATIK şi a anunţat chiar înainte de anul nou acordul cu Mircea Rednic: „Președintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada. Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informații suplimentare.

Mircea Rednic a obținut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid și Dinamo. El și-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României și Belgiei: Standard Liege, Gent, Mouscron. Îi urăm bun venit și mult succes pe banca Politehnicii Iași!”

ADVERTISEMENT

Rednic, dat afară de Ionuţ Negoiţă imediat după finalul sezonului trecut!

Mircea Rednic a fost antrenorul lui Dinamo în stagiunea trecută, însă în vară Ionuţ Negoiţă l-a demis după ultima etapă a sezonului trecut. Decizia patronului nu a fost primită bine de fani, care s-au înfuriat în momentul în care “Puriul” a fost dat afară de la club.

Imediat după demiterea lui Cosmin Contra, numele lui Mircea Rednic a fost vehiculat pentru echipa naţională, însă tehnicianul a declarat că nu l-a sunat nimeni de la FRF: ”Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF.

ADVERTISEMENT

Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face. Acum sunt chiar în tratative avansate, să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva. Eu aș veni chiar și doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Națiunilor”, spunea, atunci, Rednic.

Revoluţie la Poli Iaşi în această iarnă? 

Cel mai probabil, în această iarnă va fi o adevărată revoluţie în lotul celor de la Poli Iaşi. Mai mulţi jucători sunt pe lista neagră, iar cel mai probabil, Mircea Rednic va avea câteva propuneri de transferuri prin care să întărească echipa.

ADVERTISEMENT

În tur, echipa a fost condusă de Mihai Teja. După un început foarte bun de campionat, moldovenii au suferit înfrângeri pe linie şi au alunecat până pe locul 11 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1.

  • 57 de ani are Mircea Rednic
  • 2 titluri de campion al României a obţinut Rednic (Rapid 2002, Dinamo 2007)

 

ADVERTISEMENT