Fotbal intern

Mircea Rednic, probleme de lot înaintea meciului cu Sepsi OSK. Doi jucători importanți s-au accidentat

06.02.2019 | 08:12
Mircea Rednic probleme de lot inaintea meciului cu Sepsi OSK Doi jucatori importanti sau accidentat
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20.00, Dinamo București va juca pe terenul celor de la Sepsi OSK, în etapa 23 din Liga 1 Betano, dar Mircea Rednic întâmpină probleme înaintea partidei care va avea loc în Sfântu Gheorghe.

“Puriul” nu se va putea baza pe serviciile a doi jucători importanți transferați în această iarnă la meciul pe care Dinamo îl va juca împotriva echipei pregătite de Eugen Neagoe. Rachid Ait-Atmane și Damien Dussaut s-au accidentat și nu sunt disponibili pentru întâlnire din etapa 23, anunță gsp.

ADVERTISEMENT

Probleme de lot pentru Mircea Rednic înaintea meciului Sepsi OSK – Dinamo

Rachid Ait-Atmane (26 de ani) a resimțit durere în zona inghinală la meciul câștigat de Dinamo pe teren propriu cu Poli Iași, scor 3-0, în runda cu numărul 22, iar acesta a fost înlocuit cu Jordan Mustoe. Astfel, algerianul a devenit incert pentru duelul cu Sepsi OSK. “Avem probleme de lot, Rachid Ait Atmane e accidentat, să vedem ce se va întâmpla cu el până la meciul de sâmbătă cu Sepsi. A avut niște probleme la inghinali, sperăm să nu fie atât de grav și sâmbătă să fie pe teren”, a spus Ionel Dănciulescu pentru TV Digi Sport.

Totodată, Mircea Rednic întâmpină probleme serioase și cu Damien Dussaut. Fundașul dreapta francez în vârstă de 24 de ani s-a “rupt” la un antrenament susținut înaintea meciului cu Poli Iași. Se pare că fotbalistul ar avea o ruptură și va lipsi o perioadă mai lungă de timp. “Dussaut s-a accidentat cu o zi înainte de meciul cu Poli Iași. E o ruptură și e ceva mai complicat. Va absenta aproximativ trei săptămâni”, a mai adăugat directorul sportiv al echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Damien Dussaut în momentul în care a fost prezentat oficial la Dinamo
Damien Dussaut în momentul în care a fost prezentat oficial la Dinamo

Sepsi OSK – Dinamo București se joacă sâmbătă, 9 februarie, de la ora 20.00, pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.