Fotbal intern

Mircea Rednic râde de fanii FCSB: “Unii au spectatori, dar nu au suporteri”

07.11.2018 | 19:12
Mircea Rednic rade de fanii FCSB Unii au spectatori dar nu au suporteri

Mircea Rednic a vorbit despre duelul cu FCSB, programat duminică, pe Arena Naţională, şi spune că nu se teme de reacţia pe care ar putea să o aibă suporterii lui FC Dinamo Bucureşti. După ce fanii au izbucnit la ultimele meciuri ale formaţiei din Ştefan cel Mare, “Puriul” este de părere că aceştia vor avea o altă atitudine la meciul cu FCSB şi râde de fanii adversarilor.

“N-are de ce să îmi fie teamă de reacţia suporterilor. S-au manifestat şi la meciul cu Voluntari (n.r. scor 0-1) aşa cum au considerat ei de cuviinţă, dar nu a fost niciun incident. Jucătorii sunt conştienţi că suporterii nu sunt mulţumiţi nici de joc, nici de situaţia din clasament (n.r. – locul 9).

Cum râde Mircea Rednic de fanii rivalei FCSB

Dar e important că am câştigat la Voluntari. E o victorie înaintea partidei cu FCSB. Dinamo a avut întotdeauna suporteri, iar ei au fost mereu alături de echipă. Suntem cam singura echipă care are suporteri. Alţii văd că au spectatori, dar nu au suporteri!

Pe mine nu mă deranjează să vină 30.000 de spectatori. La început să fie pozitivi, iar apoi în funcţie de joc… Ăştia sunt suporterii, iar eu îi respect! Și pe ei, dar şi deciziile lor”, a declarat Mircea Rednic la un post de televiziune.

Mircea Rednic supărat după meciul de fotbal dintre Dinamo București și Dunărea Călărași, din cadrul Ligii 1 Betano, desfășurat pe Stadionul Dinamo din București, luni 22 octombrie 2018
Mircea Rednic supărat după meciul de fotbal dintre Dinamo București și Dunărea Călărași, din cadrul Ligii 1 Betano

Şi Gigi Becali a discutatdespre confruntarea din derby şi spune că FCSB se va impune fără prea mari probleme: “Fără să supăr pe nimeni, fără să fiu mândru sau trufaş, vă spun doar ceea ce gândesc şi ce vorbesc şi cu oamenii din jurul meu. Ei au jucat tot timpul şi au fost puternici cu noi. E posibil să se întâmple orice, dar eu cred că la ora asta nu poate nimeni să facă nimic.”

Partida Dinamo – FCSB are loc duminică, de la 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.