Fotbal intern

Mircea Rednic râde de FCSB şi Harlem Gnohere. “Am văzut ce performanţă au făcut!”

11.08.2018 | 16:23
Mircea Rednic rade de FCSB si Harlem Gnohere Am vazut ce performanta au facut
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic râde de FCSB după ce i l-a furat vicecampioanei României pe Ante Puljic, fotbalist despre care FANATIK.RO a anunţat că a negociat cu Gigi Becali pentru a semna cu gruparea “roş-albastră”. Mai mult, “Puriul” se bucură că croatul în vârstă de 30 de ani a ţinut cont de faptul că l-a ajutat în momentul în care s-a accidentat grav, la ligamentele de la genunchi, şi nu a prins foarte multe meciuri la KKA Gent, echipă din Belgia.

Deşi Gigi Becali spera ca Ante Puljic să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică şi să rezolve problemele din defensiva FCSB-ului, Mircea Rednic susţine că fundaşul central care a jucat ultima dată pentru Tom Tomsk i-a transmis că nu avea de gând să semneze cu vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic râde de FCSB şi Harlem Gnohere

“N-am avut nicio problemă că n-ar veni. Mi-a spus că vine şi ştiam că e om de cuvânt. Nu uită că l-am ajutat în momentele grele. El era după o accidentare foarte grea, la ligamentele de la genunchi, şi nu prea juca în Belgia. Aşa că l-am luat la Dinamo. Pot spune că i l-am furat Stelei. Chiar mă bucur acum, că tot mă contestau chiar şi cei din galeria dinamoviştilor, marii ultraşi din Tei. Eu n-am influenţat jucătorii niciodată. A fost dorinţa lor. N-avem nicio treabă, nici eu, nici fata mea. Puljic a zis că nu vrea la Steaua, a zis că vrea la mine”, a declarat Mircea Rednic.

Ce zice Mircea Rednic de Harlem Gnohere

Harlem Gnohere la finalul unui meci jucat de FCSB
Harlem Gnohere şi Iulian Mihăescu în timpul meciului FCSB – Dinamo Bucureşti, scor 3-3

După ce a râs de FCSB, Mircea Rednic s-a amuzat şi pe seama lui Harlem Gnohere, fotbalist care a fost adus de actualul antrenor de la Al Faisaly la FC Dinamo Bucureşti, dar care a ales să semneze cu rivala FCSB, deşi “Puriul” nu îşi dorea ca atacantul francez să ajungă la gruparea “roş-albastră”.

ADVERTISEMENT

“Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a mai spus fostul antrenor de la FC Dinamo Bucureşti.

Cine este Ante Puljic

Fundaşul central în vârstă de 30 de ani etse originar din Croaţia şi a jucat ultima dată pentru Tom Tomsk, echipă la care a bifat 46 de meciuri, a înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă. La FC Dinamo Bucureşti a ajuns în august 2015, atunci când KAA Gent l-a cedat sub formă de împrumut până în iunie 2016. Pentru gruparea din “Ştefan cel Mare” a jucat în 28 de partide, a dat două goluri şi un asist. Croatul a mai evoluat la echipe precum HNK Ljubuski, Hajduk U19, NK Zadar, NK Lokomotiva, Dinamo Zagreb, KAA Gent, FC Dinamo Bucureşti şi Tom Tomsk.

ADVERTISEMENT

Cine este Harlem Gnohere

Cotat de site-urile de specialitate la 2 milioane de euro, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Pentru vicecampioana României a jucat în 64 de meciuri, a înscris 29 de goluri şi a oferit două pase decisive. La FC Dinamo Bucureşti, rivala FCSB-ului din Liga 1 Betano, “Bizonul” a bifat 59 de prezenţe, a dat 24 de goluri şi 8 asisturi.