Fotbal intern

Mircea Rednic râde de Nicolae Dică: “Am dominat Steaua în perioada în care avea antrenor”

15.10.2018 | 16:48
Mircea Rednic rade de Nicolae Dica Am dominat Steaua in perioada in care avea antrenor

Noul antrenor de la FC Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a făcut ravagii la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial. “Puriul” i-a ironizat rând pe rând pe Cosmin Contra, Gabriel Tamaş, Mihai Stoica iar acum a râs şi de antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică.

Întrebat dacă îi este teamă de meciul cu FCSB, cel care va avea loc la începutul lunii viitoare, Mircea Rednic a spus că el nu are emoţii pentru un astfel de derby şi a aruncat săgeţi, spunând că Dinamo cu el pe bancă a reuşit să o domine pe FCSB “în vremea în care Steaua chiar avea antrenor”, referindu-se la perioada lui Cosmin Olăroiu.

Cum râde Mircea Rednic de Nicolae Dică înainte de Dinamo – FCSB

“Nu are de ce să îmi fie mie frică de Steaua, nu am eu de ce să mă gândesc la asta. Îmi trebuie puncte. Nu mă intersează Călăraşiul, Alexa e ambiţios, aţi văzut declaraţiile pe care le-au făcut. Până la FCSB mai e timp.

Mircea Rednic râde de Nicolae Dică, actualul antrenor al celor de la FCSB. Noul tehnician de la FC Dinamo Bucureşti alături de "Nik" într-un colaj foto
Mircea Rednic râde de Nicolae Dică, actualul antrenor al celor de la FCSB

Gigi investeşte dar face şi bani, de ce să nu fie şi Dinamo la fel? Am dominat Steaua într-o perioadă în care avea antrenor. Olăroiu era antrenor”, a spus Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă.

Când se vor întâlni Dică şi Rednic

Rednic îl ironizează pe Dică înainte cu puţin timp de meciul direct. Noul antrenor de la FC Dinamo Bucureşti va debuta în runda 12 a Ligii 1, în partida cu Dunărea Călăraşi, apoi mai este încă o etapă până la finalul turului sezonului regular. După care vom avea Dinamo – FCSB în etapa a doua a returului, care se va desfăşura în perioada 9-12 noiembrie, adică în mai puţin de o lună.

Rămâne de văzut, însă, dacă Nicolae Dică va sta pe banca celor de la FCSB şi de la finalul turului, având în vedere că Gigi Becali a anunţat că după runda 13 va trage linie şi va evalua întregul staff tehnic.