Fotbal intern

Mircea Rednic, răspunsuri dure pentru Anamaria Prodan și Florin Prunea: ”Uit, dar nu iert! Și te aștept la cotitură”

11.03.2020 | 09:58
Mircea Rednic raspunsuri dure pentru Anamaria Prodan si Florin Prunea Uit dar nu iert Si te astept la cotitura
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Poli Iași, Mircea Rednic, a oferit câteva răspunsuri dure pentru impresarul Anamaria Prodan și pentru președintele clubului Dinamo București, Florin Prunea.

Mircea Rednic, răspunsuri dure pentru Anamaria Prodan și Florin Prunea: ”Poți să zici de mine ce vrei, dar nu te lega de familia mea”

”Până acum puteam să spun că aveam relații de respect, dar în urma declarațiilor pe care le-au făcut despre mine… Și total greșite! Anamaria Prodan avea numărul meu, putea să mă sune să mă întrebe dacă eu am zis ceva rău de ea”, a declarat tehncianul pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Dar a ieșit și a făcut declarațiile pe care nu trebuia să le facă. Și eu i-am spus, poți să zici de mine ce vrei, dar în momentul în care te legi de familia mea, nu accept! Știi cum e vorba aceea: Uit, dar nu iert! Și te aștept la cotitură”, a fost răspunsul lui Mircea Rednic pentru Anamaria Prodan.

”M-a sunat într-o noapte, era după 12 noaptea, dar nu i-am răspuns”

”Conflictul nu a plecat de la Mircea Rednic, ci a plecat de la Florin Prunea. Să ne împăcăm? El a făcut un pas, m-a sunat într-o noapte, era după 12 noaptea, dar nu i-am răspuns. Deja l-am dat în judecată. Și eu, și fiica mea. Și el o să fie obligat să vină cu dovezi”, a spus Rednic.

ADVERTISEMENT

”Așa, de povești, de vorbe… toată lumea suntem puternici. El a căzut în capcana unora de acolo, de la Dinamo, care au vrut să arunce cu noroi în mine. Cu toate că ce a făcut eu pentru Dinamo… Și nu vorbesc doar ca antrenor, ci și ca jucător”, a explicat antrenorul.

”De ce vreți să ajungeți în situația să mă pierdeți?”

”Am avut contracte bune peste tot. Cel mai mult am luat în Arabia Saudită. Și acum am avut două oferte, una de 800.000 de euro și una de 600.000 de euro. Scrise. Înainte să vin la Iași. Dar, pentru mine, nu sunt banii o prioritate”, a afirmat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Întrebat ce trăiri ar avea dacă s-ar ajunge la un meci decisiv pentru rămânerea în Casa Pariurilor Liga 1 între Poli Iași și Dinamo, el a răspuns: ”Dar de ce să ajungem acolo? Am trecut prin momente de sănătate mai delicate. De ce vreți să ajungeți în situația ca, Doamne ferește, să mă pierdeți?”.

”Nu există la FCSB”

”Nu am lucrat cu Gigi Becali și nici nu pot să lucrez. Poate dacă era la alt club, da. Am argumente să pot să-l conving să mă lase să-mi fac meseria. Nu există la FCSB! Cum de exemplu în Belgia nu o să antrenez pe Anderlecht”, a continuat Rednic.

ADVERTISEMENT

”Am antrenat la Standard Liege, dar nicodată nu o să antrenez pe Anderlecht. Nici nu mai sunt tânăr. Dacă eram tânăr mai spuneam, cum zic unii, sunt profesionist. Nu, este exclus ca astea două echipe să le antrenez”, a încheiat tehnicianul de la Poli Iași.

”Războiul” dintre Florin Prunea și Mircea Rednic a izbucnit în startul sezonului curent de Casa Pariurilor Liga 1. Tehnicianul a avut un conflict și cu Anamaria Prodan, după ce l-a criticat pe mijlocașul Nicolae Stanciu pentru că acceptase să se transfere în Golf.

ADVERTISEMENT