Sport

Mircea Rednic răsuflă ușurat după UTA – Hermannstadt 1-0: „Orașul avea nevoie de această victorie!”

Mircea Rednic răsuflă ușurat după victoria obținută de UTA în duelul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 1-0.
02.05.2023 | 22:33
Mircea Rednic rasufla usurat dupa UTA  Hermannstadt 10 Orasul avea nevoie de aceasta victorie
Mircea Rednic, răsuflă ușurat după UTA - Hermannstadt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul arădenilor este mulțumit de jocul echipei sale, vorbind și despre starea de sănătate lui Rareș Pop, puștiul celor de la UTA fiind scos de pe teren cu ambulanța în minutul 72.

Mircea Rednic răsuflă ușurat după UTA – Hermannstadt

Mircea Rednic răsuflă ușurat după victoria obținută de UTA în duelul cu Hermannstadt, scor 1-0, lăudându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat: „Îmi felicit jucătorii, a fost un meci greu!

ADVERTISEMENT

Am suferit, dar mă bucur că am reușit să câștigăm. Aveam nevoie de această victorie pentru moral, orașul avea nevoie de victorie, le mulțumesc fanilor că au fost alături de noi 90 de minute”.

„Rareș e bine, e ok, și-a revenit, am discutat cu el. E un puști de 17 ani, doctorul l-a luat să-i mai facă investigații la spital. Trebuie să avem grijă de el, pentru că ar fi păcat să pățească ceva.

ADVERTISEMENT

E un puști de mare calitate, ne bucurăm că și-a revenit, ne-am revenit și noi. Le-am spus că mai avem trei meciuri, ne așteaptă un meci direct cu FC Argeș și o victorie acolo ne-ar asigura un loc de baraj”, a mai spus Mircea Rednic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Roger din penalty, în minutul 52. Mijlocașul brazilian nu mai marcase în SuperLiga din 2021, de la un meci al arădenilor cu FCSB, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

„Atmosfera de la Arad a fost un motiv pentru care am semnat aici!”

„Condițiile sunt foarte bune, au un stadion frumos, lumea trăiește pentru UTA, i-am scos și pe băieți în oraș să simtă atmosfera din Arad. Aradul merită să aibă o echipă în prima ligă.

Luăm meciul de la Pitești, acolo unde va fi care pe care. Nu contează cu cine jucăm barajul, sunt profesionist și eu 24 din 24 de ore voi fi alături de UTA”, a continuat Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Sufletul normal că a rămas alături de Dinamo, dar asta nu înseamnă că eu nu voi da totul pentru a câștiga barajul, în cazul în care jucăm cu ei. Dar mai e drum lung până acolo, să vedem!”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT