Fotbal intern

Mircea Rednic, reacție amuzantă după ce a fost acuzat de tatăl unui fotbalist: „Mai rămâne să își dea nevestele cu părerea”

07.12.2018 | 12:43
Mircea Rednic reactie amuzanta dupa ce a fost acuzat de tatal unui fotbalist Mai ramane sa isi dea nevestele cu parerea

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo București, i-a răspuns tatălului fotbalistului Andrei Tîrcoveanu, după ce acesta l-a acuzat că nu îl folosește pe fiul său. Rednic s-a arătat amuzat de situație și a susținut că are alte probleme la echipă în acest moment.

„Nu am eu timp să răspund la tot felul de invenții… Chiar sunt surprins! Cu mine Tîrcoveanu a mai jucat și chiar am vrut să îl ajut! Dar acest părinte care se dă că îi vrea binele, el a fost împotrivă ca Târcoveanu să se ducă la Cluj, la Mihai Teja, un antrenor cu care eu am lucrat și care vedeţi că are calitate de antrenor. Şi poate fiul lui reuşea să se integreze, să îşi arate calităţile. Eu, când am venit aici, l-am găsit rezervă. Au venit atâţia antrenori după mine şi el tot nu a jucat. Şi a fost împrumutat şi nici acolo nu a jucat. E normal, e părinte, dar să facă interviuri cu părinţi… Mai rămân nevestele, copiii să vorbească, să îşi dea cu părerea. Eu înţeleg că taică-su ar vrea ca fiul lui să joace, dar trebuie să-l întrebe pe fiu-su de ce oare nu joacă. Că nu cred că antrenorii nu folosesc un jucător care are calităţi şi care poate să ajute echipa”, a declarat Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei cu Hermannstadt.

Mircea Rednic, acuzat dur de tatăl lui Tîrnoveanu

Reacția lui Mircea Rednic vine după ce Bogdan Tîrcoveanu l-a distrus pe antrenorul dinamovist: „Andrei a debutat la Dinamo la 17 ani, într-un meci cu FC Botoşani, într-o echipă mult mai bună decât cea de acum. După câteva meciuri a semnat un contract cu Giovanni Becali şi din acel moment s-a terminat. Nu a mai existat pentru Rednic, n-a mai jucat deloc.”

Mircea Rednic i-a oferit o replică tatălul fotbalistului Andrei Tîrcoveanu
Andrei Tîrcoveanu a prins 24 de partide în sezonul precedent, pentru Gaz Metan Mediaș. Nu intră încă în planurile lui Mircea Rednic

„El se antrenează cu echipa, dar doar atât. E în programul de pregătire al echipei mari, nu i se dă nicio şansă, nu ştie nimeni ce vor să facă cu el. Îşi bat joc. Rednic a curăţat pe toată lumea. A trimis toţi jucătorii pe la alte echipe. Cât să mai stea la Dinamo 2? Au pierdut absolut tot. Poate am greşit că nu am semnat cu Luana, fata lui Rednic… Cine ştie? Dar gata, trebuie să rupem pisica, cât să mai suport?”, se plângea tatăl fotbalistului, într-un interviu acordat cu o zi înainte.

Andrei Tîrcoveanu a jucat 4 minute în acest sezon, în prima etapă, în compania celor de la FC Voluntari. În total, tânărul fotbalist are 30 de meciuri în Liga 1 Betano, din care în 24 a purtat tricoul lui Gaz Metan Mediaș.