Sport

Mircea Rednic nu a semnat rezilierea cu Dinamo! “Probabil se va ajunge la judecată!”. Exclusiv

Mircea Rednic nu a semnat rezilierea cu Dinamo şi sunt şanse mari ca diferendul dintre antrenor şi oficialii clubului să se rezolve în sala de judecată.
28.12.2021 | 22:42
Mircea Rednic nu a semnat rezilierea cu Dinamo Probabil se va ajunge la judecata Exclusiv
Mircea Rednic şi sigla clubului Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe data de 21 decembrie 2021, oficialii lui Dinamo l-au dat afară pe Mircea Rednic şi l-au anunţat pe Flavius Stoican ca nou antrenor al clubului. “Puriul” a aflat din FANATIK că a fost dat afară, el nefiind sunat de oficiali pentru a i se comunica decizia.

Mircea Rednic nu a semnat rezilierea cu Dinamo! Cere patru salarii în plus

FANATIK a aflat că Mircea Rednic nu a semnat rezilierea contractului cu Dinamo şi solicită banii la zi plus patru salarii pentru a semna rezilierea. De cealaltă parte, oficialii vor să îi plătească doar banii la zi, considerând că rezilierea unilaterală a fost făcută în condiţii legale.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, Mircea Rednic mai are de primit o parte din banii pe luna noiembrie şi pentru cele 21 de zile în care a fost în funcţie în luna decembrie, însă “Puriul” vrea şi patru salarii în plus.

Răzvan Zăvăleanu: “Nu a fost o despărţire amiabilă. Probabil se va ajunge la judecată”

Reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, Răzvan Zăvăleanu, a explicat pentru FANATIK că sunt şanse mari ca acest diferend să se rezolve în sala de judecată:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că nu a semnat nimic. Nu a fost o despărţire amiabilă. Lucrurile pot sta în două feluri, dar probabil se va ajunge la judecată. Ori se constată că l-am dat afară fără motiv şi atunci îi vom da patru salarii.

Ori se constată, aşa cum credem noi, că l-am dat afară pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă şi atunci nu avem să îi plătim nimic decât banii până la data la care a fost disponibilizat, pe care îi vom plăti”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Stoican a semnat cu Dinamo: “Rednic a fost disponibilizat”

Flavius Stoican a semnat pe data de 21 decembrie contractul cu Dinamo, însă chiar dacă Mircea Rednic nu a semnat rezilierea, “câinii” nu au doi antrenori în funcţie pentru că “Puriul” a fost disponibilizat:

“Noi aveam posibilitatea contractuală să reziliem unilateral cu Mircea Rednic în orice moment. Dacă ne înţelegeam bilateral să plece, era una, dar aşa, Rednic a fost disponibilizat”, a clarificat Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

“Puriul” era pregătit să facă revoluţie la Dinamo! A fost dat afară după ultimul meci din 2021

Mircea Rednic şi-a încheiat pe data de 21 decembrie al cincilea mandat pe banca celor de la Dinamo. “Puriul” era foarte sigur că i se va da mână liberă în pregătirea echipei pentru partea a doua a sezonului.

La finalul meciului cu Farul, tehnicianul a declarat că are pregătită lista de disponibilizări şi de transferuri, însă nu a mai apucat să facă revoluţia promisă la club pentru că a fost dat afară de oficialii clubului.

Mircea Rednic a semnat la 1 octombrie şi a obţinut o singură victorie în 11 etape cu Dinamo. “Câinii” sunt penultimii în Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 12 puncte adunate în 21 de etape.

  • 5 mandate a avut Mircea Rednic la Dinamo
  • 59 de ani are Mircea Rednic
ADVERTISEMENT