Fotbal intern

Mircea Rednic s-a răzbunat pe Dinamo și promite o primă specială: „Da, jucătorii merită un bonus, deși la meciuri cu Dinamo nu se dă primă”

07.03.2020 | 23:31
Mircea Rednic sa razbunat pe Dinamo si promite o prima speciala Da jucatorii merita un bonus desi la meciuri cu Dinamo nu se da prima
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic s-a răzbunat pe Dinamo și acum privește încrezător spre restul meciurilor rămase de disputat în play-out. „Puriul” le promite jucătorilor săi o primă specială pentru victoria de astăzi.

Mircea Rednic e mulțumit de jocul echipei

„Puriul” crede că toate echipele, exceptând Viitorul, pot retrograda în acest sezon.

„Nu știam, eu nu prea fac calcule. Important e că am câștigat azi, aveam nevoie mare, să avem continuitate, la ce s-a făcut meciul trecut în Cupă. Încă nu am două luni de când sun la Iași, dintre care două săptămâni de pregătire. O lună jumate din care se vede munca noastră.

ADVERTISEMENT

O victorie muncită azi, cu puțină șansă, ne-am dorit până la final. Am crezut în șansa noastră, mă bucur că nu l-am schimbat pe Cristea. Am vrut să-l schimb, se simțea oboseala, ei au avut o zi în plus față de noi. Prima repriză a fost echilibrată, noi am avut ocazia cu Cristea, ei cu Sorescu, repriza a doua am stat bine în teren, am încercat pe contraatac să surprindem și să înscriem. Am reușit în ultimele minute când nimeni nu mai credea și satisfacția e mult mai mare”, a declarat Rednic.

Mircea Rednic crede în Andrei Cristea

Antrenorul crede că Andrei Cristea poate juca fotbal până la 40 de ani, așa cum a spus și Vali Lazăr: „Roata se întoarce, în fotbal așa e. Mă bucur, băieții au pus suflet, au avut atitudine bună, au fost disciplinați, când ni s-a dat posibilitatea am înscris. Cristea jocă pentru că e băiat serios, a înțeles mesajul meu, că am avut ceva dispute cu el acum câteva săptămâni. I-am spus că am nevoie de el ca jucător, nu ca antrenor-jucător, pentru că are calitate să facă diferența. A înțeles, bravo lui. Astea sunt golurile lui Andrei, în 16 metri e foarte periculos, simte poarta, portarul, nu pot decât să-l felicit și pe el și pe ceilalți”. 

ADVERTISEMENT

În încheiere, Rednic a menționat că jucătorii săi merită o primă specială pentru că au învins Dinamo, deși e genul de meci unde o primă nu se impune.

„Cred că merită jucătorii o primă specială. Cu Dinamo nu se dă primă, dacă dau primă dau cu alte echipe, ei au tratat foarte serios, e meci și de orgoliu și pentru oraș și pentru suporteri. Așa îmi doresc fanii alături de echipă la fiecare meci. Toate au fost pozitive în seara asta.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce să zic, până la Cupă avem meciul cu Viitorul. Am rămas surprins de formația cu care au început, sunt problemele lor, mai mult de muncă avem, încă sunt jucători care nu au ritm, nu sunt fizic 100%. Vrem să luăm maxim de puncte apoi vine perioada de întrerupere să punem la punct anumite lucruri.

Toate, mai puțin Viitorul, și ei dacă pierd două meciuri, suntem foarte apropiați. Mă bucur că am scăpat de zona roșie. Totuși consider echipe bune, am jucat șapte meciuri cu echipe care s-au bătut la play-off și sunt în play-off. Nu am jucat cu echipe de la blocul 9 în jos, dar alea îs mai grele ca meciurile astea. Play-out-ul de aia e frumos, orice victorie contează”, a declarat Rednic la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Poli Iași a scăpat momentan de zona „roșie” a clasamentului, însă au mai rămas opt meciuri de disputat.

  • 3-3 a fost raportul șuturilor pe poartă în Poli Iași – Dinamo
ADVERTISEMENT