Sport

Mircea Rednic, șanse mari să fie pe bancă la Dinamo – UTA! Avem detaliile contractului. Exclusiv

Mircea Rednic a bătut palma cu șefii lui Dinamo și sunt șanse mari să fie pe bancă la meciul cu UTA Arad. FANATIK vă prezintă detaliile contractului.
27.09.2021 | 15:52
Mircea Rednic sanse mari sa fie pe banca la Dinamo  UTA Avem detaliile contractului Exclusiv
Mircea Rednic, șanse mari să fie pe bancă la Dinamo - UTA! Avem detaliile contractului. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic are șanse uriașe să devină viitorul antrenor de la Dinamo. “Puriul” a bătut palma cu șefii și, din informațiile FANATIK, va veni de acum la echipă, fiind pe bancă încă de la meciul de sâmbătă cu UTA Arad.

Mircea Rednic, șanse mari să fie pe bancă la Dinamo-UTA! Detaliile contractului

FANATIK a aflat că Mircea Rednic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro la Dinamo. Tehnicianul s-a înțeles pentru un contract valabil până în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Un detaliu extrem de interesant este că Mircea Rednic va avea libertate totală la transferuri și la construirea echipei. Astfel, “Puriul” își va începe al cincilea mandat pe banca celor de la Dinamo.

Interimatul lui Sorin Colceag se încheie la meciul cu Universitatea Craiova!

Pentru Sorin Colceag, interimatul se va încheia, cel mai probabil, după meciul de pe “Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova, programat luni, de la ora 21:00. Cel care i-a luat locul lui Bonetti a reușit să rupă o serie de șase înfrângeri la rând, cu victoria 1-0 din Cupa României, împotriva Ripensiei.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Mircea Rednic la Dinamo a primit undă verde la începutul acestei săptămâni, după ce oficialii lui Dinamo i-au reziliat unilateral contractul lui Dario Bonetti, bazându-se pe legea insolvenței.

Șefii lui Dinamo au rupt unilateral contractul cu Bonetti!

Administratorul judiciar al celor de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, a declarat pentru FANATIK că înțelegerea cu Bonetti a fost reziliată unilateral, în condițiile în care italianul a refuzat în repetate rânduri să semneze actele de reziliere:

ADVERTISEMENT

“Nu a fost o rezilieze bilaterală, ci unilaterală, în baza legii insolvenței. Dario Bonetti nu mai este antrenorul celor de la Dinamo”, a spus administratorul judiciar, pentru FANATIK.

Dinamo, fără victorie în ultimele 6 etape!

Dinamo este într-o situație foarte dificilă din punct de vedere sportiv. “Câinii” au pierdut ultimele șase meciuri de campionat și luni seara vor avea un meci foarte dificil, pe terenul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

“Câinii” sunt penultimii în clasament și în cazul unui succes pe “Ion Oblemenco” vor egala la puncte echipa lui Adrian Mutu, FC U Craiova. Ultimul succes al celor de la Dinamo a venit în etapa a treia, 3-1 cu Academica Clinceni.

Mircea Rednic: “Vin la Dinamo, oricât ar fi de greu!”

În urmă cu câteva zile, Mircea Rednic a declarat că în momentul în care se va rezolva problema cu Bonetti, va veni la Dinamo, oricât de dificilă ar fi situația în care se află clubul:

“Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a spus Rednic.

  • 10.000 de euro va fi salariul lunar al lui Mircea Rednic la Dinamo
  • 59 de ani are Mircea Rednic

 

ADVERTISEMENT