Fotbal intern

Mircea Rednic, sărbătorit de suflarea dinamovistă! Antrenorul câinilor a împlinit 57 de ani și a făcut cinste jucătorilor și staff-ului

09.04.2019 | 17:10
Mircea Rednic sarbatorit de suflarea dinamovista Antrenorul cainilor a implinit 57 de ani si a facut cinste jucatorilor si staffului
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a fost sărbătorit de întreaga suflare dinamovistă cu ocazia împlinirii a 57 de ani. Antrenorul câinilor și-a scos jucătorii la restaurant, acolo unde au mers toți cei din staff-ul formației. „Puriul” a avut parte și de câteva surprize din partea colaboratorilor. Astfel, pe lângă faptul că a primit nenumărate telefoane și mesaje de felicitare, Rednic a mai trăit o bucurie. FANATIK a scris în exclusivitate despre cadoul special primit de tehnician.

Mircea Rednic, sărbătorit de suflarea dinamovistă!

Noul director general al clubului, Bogdan Bălănescu, alături de oamenii lui de încredere din club i-au luat lui Rednic un dar de suflet: o sticlă de vin, dintr-o colecție de lux, cu anul de producție 1962, anul în care s-a născut actualul antrenor al echipei. Și prețul a fost unul pe măsură, șefii din Ștefan cel Mare plătind câteva sute de euro bune pentru o asemenea surpriză. Rednic nu a rămas nici el dator.

ADVERTISEMENT

A dat o masă echipei, dar și colaboratorilor din jurul formației. În timpul prânzului servit la un restaurant din București, Rednic a mai primit o caricatură în care apărea chiar el alături de doi câini echipați în roșu, dar și un tort personalizat.  Și site-ul oficial al dinamoviștilor a ținut să marcheze momentul. E 9 aprilie, e ziua de naștere a lui Mircea Rednic.  Inimile noastre bat la această oră, la fel ca și ceasurile, pentru unul dintre cei mai iubiți dinamoviști din istoria clubului. 

 

View this post on Instagram

 

LA MULȚI ANI, Mircea Rednic!

A post shared by DinamoBucurestiOfficial (@dinamobucurestiofficial) on

Mesaj și pe site-ul oficial al câinilor

Mai mult decât un antrenor, mai mult decât un nume de legendă, un dinamovist adevărat, crescut doar pentru performanță în Ștefan cel Mare, Mircea Rednic împlinește astăzi 57 de ani.  Cele mai frumoase gânduri în alb și roșu din partea suflării dinamoviste din țară și din străinătate pleacă spre tine, Mircea Rednic!
Să ne trăiești!”, au scris cei de la fcdinamo.ro.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo chiar în timpul acestui campionat. Deși a anunțat că vrea să ajungă în play off cu haita, „Puriul” nu a reușit să redreseze situația la echipă și trupa din Ștefan cel Mare evoluează pentru a doua oară în play out-ul Ligii 1 Betano.

  • 2 titluri de campion are Mircea Rednic ca antrenor în Liga 1 Betano