Sport

Mircea Rednic sare în apărarea lui “Mourinho de România” înaintea meciului direct: “Nu poate să facă minuni”

29.06.2020 | 16:30
Mircea Rednic sare in apararea lui Mourinho de Romania inaintea meciului direct Nu poate sa faca minuni
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a oferit declarații după meciul câștigat de echipa sa contra Chindiei Târgoviște cu 2-0 și a prefațat confruntarea din etapa viitoare contra Sibiului. Tehnicianul își dorește să câștige contra lui Hermannstadt:

”Și noi eram încrezători din moment ce echipa joacă sigur vor veni și rezultatele. Asta acum nu înseamnă pentru că timpul este foarte scurt jucăm cu Sibiul marți, Sibiul a avut o zi în plus. Noi acum avem vreo 6 ore de drum.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne refacem cât mai repede și ar fi păcat ca eforturile care le-am făcut astăzi și cele trei puncte pe care le-am luat să nu fie corelate cu victoria de marți.”

Mircea Rednic sare în apărarea lui “Mourinho de România” înaintea meciului direct: “Au făcut meciuri bune”

Sibienii au un nou antrenor pe banca tehnică. Este vorba de spaniolul Ruben Albes care l-a înlocuit pe banca tehnică pe Vasile Miriuță şi pe care Anamaria Prodan l-a poreclit “Mourinho de România”: ”Vă dați seama și ei sunt într-o situație delicată cu antrenor nou, au pierdut două meciuri, dar pe un fond de joc bun.

ADVERTISEMENT

Cei care comentează și critică nu au dreptate nu poate să facă minuni un antrenor care vine dintr-o țară străină și să se acomodeze și cu jucătorii și cu condițiile de acolo deci trebuie să fim foarte serioși și să tratăm meciul ăsta cu multă ambiție, cu multă agresivitate chiar pentru că ar fi păcat că munca de aici înseamnă că a fost degeaba.”

VEZI VIDEO: 

La finalul conferinței meciului de la Ploiești, Coach a prefațat confruntarea cu FC Hermannstadt. #PutemPentruPoli

Nai-post ni FC Politehnica Iasi noong Lunes, Hunyo 29, 2020

Rednic: “Abordăm meciul cu încredere”

Mircea Rednic are tot lotul la dispoziție pentru jocul cu Sibiul. Înaintea jocului cele două echipe sunt vecine de clasament. Poli Iași este pe locul 11, 18 puncte, iar FC Hermannstadt ocupă poziția a 12-a, cu același număr de puncte.

ADVERTISEMENT

”Au jucători cu calități, dar noi v-am zis în primul rând, acuma trebuie să avem continuitate. Din discuțiile pe care le-am avut cu jucătorii și le-am avut și cu doctorul nu avem accidentați și asta e un lucru foarte bun.

Deci în perioada asta am avut tot lotul la dispoziție și vom aborda meciul cu foarte multă seriozitate și cu încredere”, a declarat Mircea Rednic antrenorul lui Poli Iași.

ADVERTISEMENT

În sezonul regulat, Sibiul a luat patru puncte ieșenilor. A fost 1-0 la Hermannstad și 0-0 în Moldova. În ultimele 5 jocuri, echipa din Iași are două victorii și trei înfrângeri. De partea cealaltă, Sibiul are o victorie, două egaluri și două înfrângeri.

ADVERTISEMENT