Sport

Mircea Rednic, sătul de subiectul transferului lui Sorescu de la Dinamo: “Iar telenovela Deian?”

Mircea Rednic a fost foarte supărat pe Plamen Iliev după eşecul cu CS Mioveni. Tehnicianul a vorbit şi despre eventuala plecare a lui Sorescu de la club, spunând că e deja o telenovelă.
16.12.2021 | 20:16
Mircea Rednic satul de subiectul transferului lui Sorescu de la Dinamo Iar telenovela Deian
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cele trei puncte în prelungiri la Mioveni. “Câinii” au condus cu 1-0, însă au încasat două goluri în minutele 90+2 şi 90+5 irosind victoria într-un mod incredibil.

Mircea Rednic l-a pus la zid pe Plamen Iliev: “Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei”

Mircea Rednic consideră că principalul vinovat pentru eşec este portarul Plamen Iliev, cel care a comis un penalty în minutul 90, la scorul de 1-0 pentru Dinamo:

ADVERTISEMENT

“N-ai voie. Iliev e a doua greşeală. La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă. Nici n-a atins mingea. Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei. Nu îl înţeleg. Ce să le reproşez jucătorilor? Multe dueluri, s-a jucat agresiv, să pierzi după minutul 90…

Niciun punct să nu iei. Nu te poţi concentra la o fază fixă? Şi ca talie, şi ca jucători? Este o greşeală individuală, haideţi să nu mai… N-ai voie să faci greşeala asta? Ce căuta el acolo? Se repetă greşelile cu Chindia.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte supărat. Nu e prima greşeală”

Noroc că acolo au ratat, aici n-au ratat. Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi. Nu am foarte multe soluţii. S-a jucat. A fost meci greu cu Chindia, s-a depus oboseala. La experienţa pe care o am în echipă, să ajungem în minutul 90 şi să facem astfel de greşeli…

Noi am pierdut, nu cei de la Mioveni au avut ocazii mai multe. Nu mă interesează echipele din jur. Nu e prima dată când se întâmplă. Cu UTA egal în minutul 90, cu Rapid, la fel. Jucători cu experienţă să faci aşa greşeli?

ADVERTISEMENT

Fanii au dreptate. Au venit până aici, şi-au susţinut echipa. Păcat. Sunt foarte supărat. Nu e prima greşeală. Eram liniştiţi, n-ai voie să faci greşeala asta. Că joci cu Farul, cu Barcelona, nu contează. E ultimul meci. Îl joci acasă pentru cele trei puncte. La 1-0 am avut multe contraatacuri”.

“Iar telenovala Deian? “

Mircea Rednic a spus că Deian Sorescu va pleca de la Dinamo în iarnă doar dacă clubul va avea o ofertă bună:

ADVERTISEMENT

“Le-am dat şanse tuturor. Sunt jucători pe care i-am găsit aici. Dacă tu în 45 de minute nu câştigi un duel cu cei de la Mioveni, ce să mai faci la Dinamo?

Iar telenovala Deian? Dacă Sorescu va avea o ofertă interesantă pentru club şi pentru el, cu siguranţă va pleca”, a spus Rednic.

Dinamo va închide anul în Liga 1, luni, de la ora 20:30, împotriva Farului. “Câinii” sunt penultimii în clasament, cu 12 puncte.

ADVERTISEMENT