Stiri sportive

Mircea Rednic schimbă total Dinamo. Sistem nou și jucători reprofilați: „Am cinci atacanți, ce mai așteptăm?”

22.10.2018 | 14:52
Mircea Rednic schimba total Dinamo Sistem nou si jucatori reprofilati Am cinci atacanti ce mai asteptam

Mircea Rednic a ajuns la conducerea lui Dinamo pentru a patra oară, de data aceasta într-o stare mai dificilă decât a găsit vreodată clubul din Ștefan cel Mare. Antrenorul „câinilor” va căuta să schimbe mai multe lucruri în echipă, iar FANATIK.RO a mizat încă de la numirea noului antrenor pe faptul că Rednic va propune o nouă așezare tactică, lucru confirmat de acesta chiar la conferința de presă dinaintea primei sale partide, cea contra Dunării Călăraşi.

„Puriul” a dat de înțeles că va trece de la 4-2-3-1 la 4-4-2 și a anunțat faptul că în partida cu echipa de pe malul Dunării va fi titular și Gicu Grozav: „Mi-e drag 4-4-2. Am cinci atacanți și în situația noastră, ce mai așteptăm? La mine filosofia e ca atunci când avem mingea, toată lumea să atace, inclusiv portarul. Gicu Grozav e bine, mai sunt în situația lui și Subotic și Tedy Mezague, care au venit târziu și nu sunt pregătiți să intre 100%. Grozav a fost adus să joace, nu să facă parada modei. El o să poată juca 50, 60, 70 de minute. Cât poate să intre, o să joace”, a spus Rednic, la conferința de presă dinaintea partidei de luni cu Dunărea Călărași.

Mircea Rednic a anunțat mai multe schimbări în alcătuirea lui Dinamo

Mircea Rednic schimbă total Dinamo. Cine va fi noul căpitan, cel puțin pentru un meci

O altă modificare pe care o va face Mircea Rednic va fi retragerea lui Sergiu Hanca în apărare. De altfel, fostul jucător al lui ASA Târgu Mureș va reveni pe postul pe care a jucat în precedentul mandat al „Puriului” în Ștefan cel Mare: „Vă mai dau una să nu mai inventați: Hanca va juca fundaș dreapta. E cel mai bun lot din Liga 1 Betano. Chiar vreți să îmi critic jucătorii? Mulți prieteni m-au sunat și mi-au spus ce lot slab am și eu i-am întrebat ‘Voi nu citiți ziarele că am semnat cu Dinamo? Credeți că nu știam`. Nu mi se pare un lot mai slab decât al altor echipe din Liga 1, nu vreau să dau nume”

În absența lui Dan Nistor, suspendat, Mircea Rednic îl va pune căpitan pe Jaime Penedo„Nistor e suspendat, nu e supărat că nu va avea banderola. Îi voi da și lui o banderolă când stă pe bancă. Penedo o să fie căpitan la meciul cu Dunărea Călărași. Nistor o să fie căpitan, pentru că merită sau merita, până la ultimele meciuri când nu a mai jucat nimeni prea bine. El trebuie să fie un exemplu și e un exemplu și în afara terenului și în interiorul terenului”

Mircea Rednic se pregăteşte de primul meci la DInamo!Cum l-a "înţepat" Dan Alexa –-https://goo.gl/AyCcEu

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 20. Oktober 2018

Astfel, putem schița un posibil prim 11 al lui Dinamo pentru partida cu Dunărea Călărași:

Penedo – Hanca, Mezague, Katsikas, Olteanu – Sorescu, Gomelt, Cooper, Salomao – Grozav, Subotic

Duelul din etapa a 12-a din Liga 1 Betano, dintre Dinamo și Dunărea Călărași, se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit live stream și pe FANATIK.RO.