Sport

Mircea Rednic, ședință cu conducerea pentru viitorul lui Dinamo! Meciul cu Academica, decisiv pentru mai mulți jucători. Exclusiv

Mircea Rednic va avea o ședință cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu privind viitorul clubului Dinamo. Din informațiile FANATIK, întâlnirea va avea loc după meciul cu Academica Clinceni.
01.12.2021 | 16:55
Mircea Rednic sedinta cu conducerea pentru viitorul lui Dinamo Meciul cu Academica decisiv pentru mai multi jucatori Exclusiv
Mircea Rednic, alături de Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo este într-o poziție dificilă, fiind fără victorie din data de 2 august, când au învins pe teren propriu Academica Clinceni, cu 3-1. De atunci, “câinii” au adunat 14 meciuri fără succes pe plan intern.

Mircea Rednic, ședință cu conducerea pentru viitorul lui Dinamo!

Aflată pe penultimul loc din clasament, echipa lui Mircea Rednic are șansa să obțină trei puncte mari etapa viitoare, când va juca tot cu Academica Clinceni, de această dată în deplasare, la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Ionuț Chirilă suferă din toate punctele de vedere, este singura formație care nu a câștigat niciun meci din Casa Pariurilor Liga 1 în acest sezon și este amenințată cu retrogradarea după ce anul trecut a jucat în play-off.

Meciul cu Academica Clinceni, decisiv pentru mai mulți jucători!

FANATIK a aflat că pentru mulți jucători de la Dinamo, meciul cu Academica Clinceni este unul decisiv în ceea ce privește viitorul la echipă. În iarnă se va trage linie și, cu siguranță, vor fi mișcări mari de trupe.

ADVERTISEMENT

În acest sens, după meciul cu Academica Clinceni, Mircea Rednic va avea o ședință cu președintele executiv Iuliu Mureșan și reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu în care se va discuta viitorul clubului.

Transferurile din iarnă, unul dintre punctele fierbinți ale ședinței!

Unul dintre punctele fierbinți ale acestei ședințe vor fi jucătorii care pleacă în iarnă de la echipă. Pe lista LPF sunt nu mai puțin de 43 de jucători înscriși de Dinamo, însă în iarnă va urma o remaniere a lotului și vor trebui să rămână 25, cu tot cu transferurile care vor fi efectuate în intersezon.

ADVERTISEMENT

Problemele financiare cu care se confruntă clubul nu permit un lot extins de jucători, astfel că, din a doua parte a sezonului, Mircea Rednic va avea la dispoziție doar 25 de jucători. Însă, tehnicianului i s-a dat mână liberă în alegerea celor care rămân:

“Noi azi suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători.

ADVERTISEMENT

Ne-am asumat că vor veni jucători în timpul campionatului, dar vom fi consecvenți, iar în iarnă vom rămâne la 25. Vom coborî astfel obligațiile privind salariile cu 1/6”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

DDB rămâne principalul susținător financiar al clubului!

În acest moment, DDB este principalul finanțator al clubului. Fanii-acționari virează între 50 și 70.000 de euro lunar în conturile clubului, la care se mai adaugă sumele venite de la sponsori și oameni de afaceri care ajută clubul cu sume importante.

Dinamo a adunat doar 9 puncte în 17 etape, fiind la 6 puncte în urma celor de la FC U Craiova, echipa aflată pe loc de baraj. Academica este “lanterna roșie” din Liga 1, cu 4 puncte, fără victorie în campionat.

  • 43 de jucători are Dinamo pe lista de Liga 1
  • 9 puncte a adunat până acum formația lui Rednic

 

ADVERTISEMENT