Fotbal intern

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo! Salariul pe care îl va avea antrenorul

Mircea Rednic a semnat cu Dinamo Salariul pe care il va avea antrenorul

EXCLUSIV FANATIK. Mircea Rednic i-a luat locul lui Claudiu Niculescu pe banca lui Dinamo. “Clau-gol” a fost demis după 20 de zile de la club după ce “Puriul” a acceptat oferta de a se întoarce la echipa patronată de Ionuţ Negoiţă. FANATIK.RO a aflat că Mircea Rednic va ajunge luni dimineaţa la hotelul Rin, unde va semna contractul. 


UPDATE. 15.10, ora 10.30. Oficialii lui Dinamo au confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO în cursul zilei de duminică. Aceştia au anunţat pe site-ul oficial al clubului că Mircea Rednic a semnat contractul cu gruparea din “Ştefan cel Mare”. “Puriul” va fi prezentat într-o conferinţă de presă care va avea loc luni, de la ora 15.00, la Săftica.

Antrenorul român a acceptat ca Ionuţ Negoiţă să-i pună în contract o clauză prin care poate să fie demis fără nicio pretenţie financiară dacă Dinamo nu va termina sezonul regulat pe un loc de play-off.

Anunţul făcut de Dinamo pe Facebook
Anunţul făcut de Dinamo pe Facebook

Prezentarea oficială a lui Mircea Rednic va avea loc luni în jurul prânzului. Aşa cum preşedintele Alexandru David spunea după despărţirea de Claudiu Niculescu, “doar o catastrofă mai poate împiedica preluarea echipei de către Mircea Rednic”.

Claudiu Niculescu, la prezentarea oficială din finalul lunii septembrie
Claudiu Niculescu, la prezentarea oficială din finalul lunii septembrie

Mircea Rednic semnează luni cu Dinamo! Niculescu: “Nici în cele mai urâte coşmaruri nu mă aşteptam”

“Puriul” şi-a stabilit deja şi staff-ul alături de care va lucra la Dinamo.  Iulian Mihăescu o să fie antrenorul secund, Cătălin Grigore va fi antrenor cu portarii din “Ştefan cel Mare”, iar Paolo Potocnik o să fie preparatorul fizic al “câinilor”.

Lui Claudiu Niculescu nu i-a căzut deloc bine această despărţire, fostul antrenor al lui Dinamo spunând că a aflat de despărţirea de club în presă: “Nu ştiam nimic, am aflat din presă. Atunci am aflat şi eu. Când am citit, am rămas puţin şocat, credeam că e o glumă, nu credeam că mi se poate întâmpla asta. Am făcut 13 antrenamente, azi era al 14-lea.

“Puriul” îşi asumă obiectivul de a califica echipa în play-off

E greu să schimbi ceva în 13 antrenamente. Asta se întâmplă în România. Nu mă aşteptam nici în cele mai urâte coşmaruri să mi se întâmple aşa ceva în două-trei săptămâni, dar asta e ţara în care trăim. Nu poţi face performanţă cu o asemenea bătaie de joc la adresa unor oameni. Ne-am întâlnit azi, am rezolvat, am discutat două ore şi jumătate – trei. Nu mi s-a reproşat nimic profesional, numai că s-a ivit această oportunitate. M-am simţit umilit, e frustrant, dureros, dezamăgitor, dar nu am ce face”, a spus Niculescu la despărţire.

Mircea Rednic va semna un contract valabil doi ani cu Dinamo şi va avea un salariu lunar de 10.000 de euro. Obiectivul “Puriului” va fi de a califica echipa în play-off, în caz contrar va pleca. Este al treilea antrenor al lui Dinamo în acest sezon după Florin Bratu şi Claudiu Niculescu.