Fotbal intern

Mircea Rednic, supărat pe românii care au ieșit din casă: „Lasă-l, Doamne iartă-mă, de soare, de grătar! Unde vreți să ajungem?”

22.03.2020 | 11:39
Mircea Rednic suparat pe romanii care au iesit din casa Lasal Doamne iartama de soare de gratar Unde vreti sa ajungem
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, a fost vehement la adresa românilor care au ieșit sâmbătă din casă pentru a se bucura de soare și pentru a face grătare, conform digisport.ro.

Mircea Rednic, supărat pe românii care au ieșit din casă

Mircea Rednic îi critică pe românii care nu au vrut să respecte indicațiile privind coronavirusul și care au hotărât să iasă din casă: 

ADVERTISEMENT

„Lasă-l, Doamne iartă-mă, de soare, de grătar, de iarbă verde! Unde vreți să ajungem? Depinde de noi ca să nu ajungem ca italienii sau spaniolii. Nu e de joacă!

Eu cred că noi, românii, putem să păcălim coronavirusul în felul nostru, dacă respectăm indicațiile. Eu nu cred că se mai joacă fotbal sezonul ăsta”.

ADVERTISEMENT

„În Belgia e toleranță zero!”

Mircea Rednic a vorbit și despre situația care este în Belgia, „puriul” fiind un cunoscător al situației din țara în care a jucat fotbal și a antrenat în mai multe rânduri.

„În Belgia, se dădea mare prim-ministrul în urmă cu câteva zile că nu ia măsuri. Acum toată lumea e obligată să rămână în casă, doar dacă merge la medic poate ieși.

ADVERTISEMENT

E toleranță zero în Belgia, vă spun sigur!”, a dăugat Mircea Rednic.

Mircea Rednic nu este singurul om din fotbal care îi avertizează dur pe români în privința coronavirusului, Mihai Stoica postând un mesaj pe rețelele de socializare prin care își exprima supărarea față de cei care au ieșit la plimbare în plină pandemie.

„„Dacă nici omul ăsta nu știe, nu știe nimeni. Plimbați-vă, stați la cozi, luați-vă-n brațe, e păcat să nu profitați de vremea asta superbă… Pompele funebre nu dau faliment niciodată…”.

ADVERTISEMENT
  • 57 de ani a împlinit Mircea Rednic pe 9 aprilie