Mircea Rednic, surprins de nivelul din play-out: „Cât trebuie să muncești pentru un punct…”

Francisc Oprea   
în Politehnica Iasi
28/02/2020, 20:23
Mircea Rednic, surprins de nivelul din play-out: „Cât trebuie să muncești pentru un punct…”
Mircea Rednic a obținut primul punct pe banca lui Poli Iași. FOTO: Sportpictures

Poli Iași a început cu o remiză, 1-1 la Sepsi, play-out-ul acestei ediții de campionat. La finalul partidei de la Sfântu Gheorghe, Mircea Rednic a declarat că mai mulți fotbaliști au fost menajați pentru meciul de Cupă, cu Universitatea Craiova, iar o victorie runda următoarea cu Dinamo nu ar reprezenta o revanșă personală după cele întâmplate în vară, când a plecat din „Ștefan cel Mare”.

Cupa României, obiectivul lui Mircea Rednic la Iași

După patru înfrângeri consecutive în finalul sezonului regular, Mircea Rednic, ajuns în iarnă la Iași, a reușit primul punct cu Poli. La finalul partidei cu Sepsi, tehnicianul a declarat că mai mulți jucători importanți din lot nu au apărut pe teren pentru a putea fi la cel mai bun nivel în partida cu Universitatea Craiova, din Cupa României.

Cât trebuie să muncești pentru un punct… ar fi fost păcat să pierdem aici, chiar dacă în ultimele 10 minute au pus o presiune foarte mare. Am început bine, am avut un șut în bară, în prima repriză a fost un avantaj pentru noi, în partea a doua am început bine, dar apoi s-a schimbat ceva.

E un început bun de play-out, dar sper să câștigăm primul meci etapa viitoare, cu Dinamo. Nu e nicio revanșă pentru mine, vreau doar să câștigăm.

Meciul de Cupă e foarte important, e un obiectiv pentru noi, am odihnit câțiva jucători acum pentru meciul cu Universitatea Craiova”, a declarat Mircea Rednic.

Poli Iași întâlnește Universitatea Craiova în sferturile de finală ale Cupei României, miercuri, de la ora 20:30.

Poli Iași poate ajunge în „zona roșie”

După remiza de la Sepsi, Poli Iași poate coborî pe loc retrogradabil la finalul primei runde din play-out.

Formația lui Mircea Rednic are 12 puncte, cu unul peste Clinceni și două în plus față de Voluntari, formații ce nu au jucat încă partidele din prima etapă, când întâlnesc Dinamo, respectiv Viitorul, iar în cazul unor victorii pot depăși Poli Iași în clasament.

Închide ×