Fotbal intern

Mircea Rednic, susţinut de oficialii lui Dinamo. “Va duce echipa în play-off!” Ce mutări se anunţă în “Groapă”

25.10.2018 | 11:18
Mircea Rednic sustinut de oficialii lui Dinamo Va duce echipa in playoff Ce mutari se anunta in Groapa

Alexandru David, oficial al lui Dinamo Bucureşti, a anunţat că Mircea Rednic are parte de susţinerea lui şi susţine că nu s-a pus problema ca “Puriul” să o părăsească pe formaţia din “Ştefan cel Mare”. Mai mult, preşedintele lui Dinamo a anunţat că va face tot posibilul să îi întărească echipa lui Mircea Rednic.

Alexandru David recunoaşte că există şanse ca mai mulţi jucători să plece de la Dinamo Bucureşti în perioada de mercato din iarnă şi că în locul acestora vor ajunge alţii, iar că ultima decizie o să fie luată de antrenorul grupării din “Ştefan cel Mare”.

Oficialii lui Dinamo îl susţin pe Mircea Rednic

“Va confirma domnul Rednic că nu pleacă, nu a existat o astfel de discuție. Există o preocupare să salvăm ce se mai poate salva. E real că noi, cei de la birouri, vom face tot ce ne stă în putință pentur a-l ajuta pe Domnul Rednic. În măsura în care clubul va putea, îl vom ajuta. Atunci când antrenorul echipei are o dorință, noi vom face tot ce putem pentru ca acea dorință să se realizeze. 

Ca să vină alți jucători, trebuie să plece alții. Am avut o discuție lungă marți, suntem optimiști în ceea ce privește șansele de îndeplinire a obiectivului. Cred că domnul Rednic s-a referit la o evaluare a lotului. Veți vedea că va avea parte de susținerea noastră. Toată lumea se așteaptă ca el să aibă bagheta magică. O să vedeți că o s-o aibă. Vă spun în premieră. Rednic va duce echipa în play-off. Dacă nu va reuși asta, tot va rămâne la Dinamo! “, a spus Alexandru David pentru o emisiune de sport.

Mircea Rednic şi Alexandru David într-o conferinţă de presă. Antrenorul e susţinut de oficialii lui Dinamo
Mircea Rednic şi Alexandru David într-o conferinţă de presă. Antrenorul e susţinut de oficialii lui Dinamo

Mircea Rednic a debutat pe banca tehnică a lui FC Dinamo Bucureşti cu o remiză, scor 1-1, cu Dunărea Călăraşi, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano.