Fotbal intern

Mircea Rednic, transfer de la campioana CFR Cluj! Cu cine „betonează” apărarea lui Dinamo

06.01.2019 | 13:16
Mircea Rednic transfer de la campioana CFR Cluj Cu cine betoneaza apararea lui Dinamo

Mircea Rednic continuă mișcările de trupe pentru a-și întări echipa, în vederea părții a doua a sezonului. Astfel, FANATIK a aflat că antrenorul lui Dinamo ar fi interesat să aducă pe unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj. Este vorba despre fundașul dreapta, Andrei Peteleu.

Mircea Rednic a rămas doar cu un fundaș dreapta, Laurențiu Corbu, după ce Kino Delorge a fost dat afară de la echipă în urma înfrângerii umilitoare din Cupa României în fața celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Deian Sorescu a fost și el folosit ca o improvizație în flancul drept al apărării dinamoviste în mandatul lui Rednic. Astfel, „Puriul” caută întăriri pentru acest post deficitar, soluția la care s-a gândit este putea fi Andrei Peteleu de la CFR Cluj.

Mircea Rednic vrea să îl transfere pe Andrei Peteleu de la CFR Cluj la Dinamo

Peteleu a mai lucrat cu Mircea Rednic la Petrolul Ploiești, în a doua parte a sezonului 2014-2015. La sfârșitul acelui sezon, Rednic s-a mutat chiar la Dinamo, pentru ultimele patru etape ale stagiunii. În schimb, fundașul dreapta a mai jucat un sezon pentru „lupii galbeni”, până la despărțirea de Petrolul din vara anului 2016. Atunci, Andrei a semnat cu CFR Cluj, alături de care a câștigat titlul în sezonul 2017-2018 și Supercupa României, la începutul acestui an. Cu toate acestea, fotbalistul originar din Bistrița nu a mai prins echipa clujeană de la începutul lunii octombrie, fiind rezerva lui Cristi Manea, fundașul dreapta al naționalei României. În total, Peteleu are numai șapte meciuri în actuala stagiune în tricoul celor de la CFR Cluj, în timp ce în total a adunat 39 de partide, reușind un gol și 2 pase decisive.

Mircea Rednic vrea să îl transfere pe Andrei Peteleu
Mircea Rednic vrea să îl transfere pe Andrei Peteleu cu care a lucrat la Petrolul Ploiești

Dacă îl va aduce pe Andrei Peteleu la Dinamo, Mircea Rednic va bifa al cincilea transfer în „Groapă”, după Rachid Ait-Atmane, Simon Zenke, Mattia Montini și Ioan Filip. De asemenea, sunt încă neclare situațiile contractuale ale lui Gregory Tade și Nasser Aliji, fotbaliști care au ajuns accidentați în lotul „câinilor roșii”.

  • 250.000 de euro este cota lui Andrei Peteleu, potrivit transfermarkt.de