Fotbal intern

Alexander Christovao, noul jucător al lui Dinamo! S-a antrenat sub comanda lui Rednic. Foto

Alexander Christovao noul jucator al lui Dinamo Sa antrenat sub comanda lui Rednic Foto

Antrenorul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, transferă un internațional angolez care a jucat ultima dată în prima ligă din Polonia. Atacantul Alexander Christovao, care are și cetățenie olandeză, a efectuat vizita medicală şi i-a convins pe oficialii din “Ştefan cel Mare”.


UPDATE, 19 ianuarie, ora 10.30. Alexander Christovao a efectuat primul antrenament sub comanda lui Mircea Rednic. Postul pe care va evolua este de atacant central şi va avea numărul 9 pe spate. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!


UPDATE, 18 ianuarie, ora 09.40. Alexander Christovao s-a înţeles cu Dinamo şi va semna un contract cu gruparea pregătită de Mircea Rednic. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a ajuns în această dimineaţă sub comanda “Puriului” în stagiul de pregătire al “câinilor” din Antalya, Turcia.


În vârstă de 25 de ani, Alexander Christovao are opt selecții și două goluri în echipa națională a Angolei. El a început fotbalul profesionist în Olanda, unde a jucat la formațiile Be Quick, FC Groningen și SC Cambuur, iar apoi a ajuns în țara natală la Recreativo Libolo și Porcelana. După acea a fost transferat la gruparea sârbă Javor Ivanjica, iar din vara anului 2017 a evoluat la formația poloneză Zaglebie Sosnowiec.

Mircea Rednic și Deian Sorescu părăsesc terenul supărați după meciul Concordia - Dinamo
Mircea Rednic și Deian Sorescu părăsesc terenul supărați după meciul Concordia – Dinamo

Mircea Rednic transferă un internațional angolez la Dinamo

Dacă va trece vizita medicală pe care o va efectua luni, internaționalul angolez va semna contractul cu Dinamo București și va pleca în cantonamentul din Turcia pentru a se alătura lotului pregătit de Mircea Rednic. Fotbalistul urmează să ajungă la Dinamo din postura de jucător liber de contract.

În actualul sezon, Alexander Christovao a marcat două goluri în 15 meciuri jucate pentru echipa Zaglebie Sosnowiec, ultima clasată în campionatul Poloniei. În cazul în care mutarea se va efectua, angolezul va fi al patrulea jucător transferat de Dinamo București în această pauză competițională, după mijlocașii Ioan Filip și Reda Jaadi și fundașul englez Jordan Mustoe.

Nemulțumit de prestația echipei în prima parte a sezonului, antrenorul Mircea Rednic a luat decizia să schimbe din temelii lotul și i-a cedat pe fotbaliștii Sergiu Hanca, Vlad Olteanu, Sergiu Popovici, Mihai Neicuțescu, Robert Moldoveanu, Mihai Popescu, Andrei Tîrcoveanu, după ce în timpul sezonului se despărțise de Gregory Tade, Jaime Penedo, Armando Cooper, Kino Delorge, Teddy Mezague, Gicu Grozav și Danijel Subotic.