Mircea Rednic vorbește despre noroc la meciul Sepsi – Dinamo 0-1: ”Mai avem mult de muncă”

Traian Terzian   
in Dinamo
09/02/2019, 22:34
Mircea Rednic vorbește despre noroc la meciul Sepsi – Dinamo 0-1: ”Mai avem mult de muncă”
Mircea Rednic vorbește despre norocul pe care l-a avut echipa sa la meciul Sepsi - Dinamo 0-1

Tehnicianul Mircea Rednic vorbește despre norocul pe care l-a avut echipa sa la meciul Sepsi – Dinamo 0-1, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. ”Câinii” au marcat singurul gol al întâlnirii prin Dan Nistor din penalty, iar gazdele au lovit de două ori bara porții lui Sean McDermott.

”Mă bucur că am reuşit a doua victorie din acest an. A fost un meci dificil, noi am dominat prima repriză, ne-a aparţinut nouă. Normal că în a doua repriză au mai ieşit şi ei la joc şi au avut câteva situaţii de a marca. Am avut şi noroc pe final când ei puteau înscrie. Suntem conştienţi că mai avem mult de muncă, jucătorii noi acuză câteva probleme”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Mircea Rednic vorbește despre noroc la meciul Sepsi – Dinamo 0-1: ”Nu vorbim de play-off”

”Ce mă interesează pe mine este să câştigăm meciul cu Botoşani. Ar fi păcat să nu luăm trei puncte cu ei după ce am câştigat în această deplasare foarte grea. Nu vorbim de play-off, avem 10 puncte de Călăraşi în acest moment. Noi trebuie să câştigăm, dar depindem de celelalte rezultate”, a mai spus Mircea Rednic, care consideră norocoasă victoria din meciul Sepsi – Dinamo 0-1.

Dinamo a urcat pe locul 10 în clasamentul Ligii 1 Betano după victoria obținută pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Deși mai sunt doar trei etape până la finalul sezonului regulat, ”câinii” păstrează șanse de a ajunge în play-off.

Închide ×