Fotbal intern

Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo. „Îmi permit chiar și singur!” Când va avea loc mutarea. EXCLUSIV

21.01.2019 | 16:02
Mircea Rednic vrea sa cumpere Dinamo Imi permit chiar si singur Cand va avea loc mutarea EXCLUSIV

Mircea Rednic a vorbit într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru FANATIK.RO despre dorința sa de a cumpăra clubul Dinamo București! Antrenorul grupării din “Ștefan cel Mare” recunoaşte deschis că are această intenție și susține că își permite să achiziționeze echipa de la Ionuț Negoiță și singur!

Mai mult, antrenorul în vârstă de 56 de ani susține că o să discute cu Ionuț Negoiță în legătură cu posibilitatea de a cumpăra echipa după ce situația în care se află clubul din “Ștefan cel Mare” o să se lămurească în totalitate.

Mircea Rednic recunoaște că vrea să cumpere Dinamo

Când cumpărați Dinamo?
– În momentul în care situația va fi lămurită 100% din punct de vedere juridic atunci putem să discutăm. Nu pot să spun amănunte.

Dar Negoiță vrea să vândă. El mai e aproape de echipă?
– A fost aproape de echipă din toate punctele de vedere. I s-a dat putere antrenorului și i s-a dat și un buget suplimentar. Rezultatele nu au fost și atunci el a zis că nu mai pune bani. „Vorbim la vară”.

Care ar fi suma pentru care ar vinde Dinamo?
– Ar trebui să îl întrebați pe el. Eu mi-aș permite să cumpăr Dinamo, chiar și singur, dar singur e mai greu. Ați spus că aveți un prieten belgian cu care vreți să cumpărați Dinamo.

Ne puteți spune numele?
– Nu, nu pot să îl spun, el a și cumpărat o echipă din Liga 2 a Belgiei. Vorbim când se va clarifica situația.

Mircea Rednic în timpul unui meci jucat pentru Dinamo București
Mircea Rednic în timpul unui meci jucat pentru Dinamo București

FANATIK.RO chiar a anunțat de pe 15 octombrie 2018că Mircea Rednic a tatonat terenul pentru a putea cumpăra clubul Dinamo București alături de Nicolae Badea și un om de afaceri din Belgia. Ionuț Negoiță, actualul finanțator din Ștefan cel Mare își dorește nu mai puțin de 8 milioane de euro în schimbul echipei.

  • 8,63 de milioane de euro valorează lotul de jucători al lui Dinamo, conform transfermarkt.com