Fotbal intern

Mircea Rednic vrea să îl readucă pe Ionel Dănciulescu! Fostul atacant al “câinilor”, tentat să revină la Dinamo

18.10.2018 | 14:45
Mircea Rednic vrea sa il readuca pe Ionel Danciulescu Fostul atacant al cainilor tentat sa revina la Dinamo

Mircea Rednic a semnat un contract valabil doi ani cu Dinamo şi deja creionează strategia clubului care trebuie să iasă cât mai repede din zona periculoasă. Prima mişcare a “Puriului” este să îl readucă pe Ionel Dănciulescu la echipă, cel care şi-a dat demisia din funcţia de director general al clubului la finalul lunii septembrie. 

Danciu a plecat de la echipă în acelaşi timp cu Florin Bratu, ambii semnând rezilierea pe data de 24 septembrie. Fostul director general nu a mai putut fi înduplecat să revină asupra deciziei, deşi jucătorii au afişat mai multe mesaje de susţinere în timpul meciului din Cupa României cu Dacia Unirea Brăila, câştigat de “câini” cu 3-1.

Mircea Rednic vrea să îl readucă pe Ionel Dănciulescu! Fostul atacant al câinilor, tentat să revină la Dinamo
Ionel Danciulescu, Mircea Rednic pe banca lui Dinamo

Mircea Rednic vrea să îl readucă pe Ionel Dănciulescu! Fostul director, tentat să revină

“Îmi găsesc cu greu cuvintele, o parte din mine s-a rupt în acest moment. Nu credeam vreodată că am să plec din casa mea, Dinamo, dar acum s-a întâmplat și acest lucru și, cine știe, sper că voi întoarce cândva acasă.

Le mulțumesc clubului și colaboratorilor pentru susținere. Le mulțumesc și suporterilor pentru atașamentul fantastic pe care mi l-au arătat mereu. Ionuț Negoiță și Alexandru David merită și ei mulțumiri, pentru că mi-au acordat posibilitatea să lucrez la Dinamo, a doua mea casă”, a declarat Danciu la plecarea de la club.

Ionel Dănciulescu nu a rămas mult timp fără angajament şi a fost convins de bunul său prieten, Ciprian Marica, să ocupe postul de director sportiv la Farul Constanţa, în liga secundă. Dar condiţiile de la Farul nu sunt cele mai bune, echipa luptând în acest sezon pentru evitarea retrogradării, iar perspectivele nu sunt deloc încurajatoare. FANATIK.RO a aflat că Danciulescu este tentat de o revenire la echipa din “Ştefan cel Mare”.

Dănciulescu nu ar mai urma să fie director general la Dinamo, ci din postura de director sportiv. Rednic îl vrea pe Danciu aproape de echipă, mai ales că cei doi au colaborat foarte bine şi în ultimul mandat pe care Rednic l-a avut la Dinamo, încheiat în 2016.