Fotbal intern

Cooper, următorul pe lista lui Rednic? Panamezul nu a venit la antrenament

09.12.2018 | 14:33
Cooper urmatorul pe lista lui Rednic Panamezul nu a venit la antrenament

Antrenorul dinamoviștilor taie în carne vie după un nou insucces în Liga 1 Betano. Mircea Rednic se gândește să-l dea afară pe Armando Cooper! Mijlocașul panamez a lipsit nemotivat la ultima ședință de pregătire a câinilor, fapt care l-a enervat la culme pe tehnician. Rednic s-a plâns șefilor de comportamentul jucătorului și le-a transmis că nu-l mai vrea la echipă.

Mai mult de atât, jucătorul nu s-ar afla la prima abatere de acest gen, drept pentru care Cooper a fost trecut pe lista de transferuri. Cel mai probabil, panamezul va pleca de la Dinamo în pauza competițională. Nouă jocuri a bifat mijlocașul în echipamentul dinamoviștilor. De altfel, Armando Cooper a semnat cu gruparea din Ștefan cel Mare la începutul lunii august.

Mircea Rednic vrea să-l dea afară pe Cooper! Armando Cooper in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 11 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Armando Cooper are 102 prezențe în echipa națională a statului Panama

Mircea Rednic vrea să-l dea afară pe Cooper!

Nu toată lumea a fost însă impresionată de prestațiile panamezului. Și fostul mare jucător al dinamoviștilor, Cornel Dinu l-a pus la zid pe panamez. “Cooper chinuie iarba când calcă. Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta! Uite, săracul, ce mobilitate are! E țăruș în teren, săracul de el!”, declara Cornel Dinu după ce l-a văzut la lucru pe Armando Cooper.

Nici suporterii din Ștefan cel Mare nu sunt tocmai încântați de jocul mijlocașului. Ba chiar, la finalul lunii octombrie, după partida Concordia Chiajna – Dinamo, încheiată cu scorul de 0-0, Armando Cooper a intrat în conflict cu fanii “câinilor” și a solicitat să fie lăsat să plece. Conducerea nu a acceptat atunci doleanța panamezului și i-a cerut să rămână la echipă și să ajute pe cât posibil la redresarea situației. De altfel, FANATIK a scris despre posibilitatea ca cei doi jucători din Panama care se află în lotul dinamoviștilor să fie puși pe liber. Un singur lucru este cert – Jaime Penedo și Armando Cooper nu traversează cea mai bună perioadă de la venirea lor în Ștefan cel Mare.

  • 7 goluri a marcat Armando Cooper în tricoul naționalei panameze