Fotbal intern

Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo! Ce condiţie a pus pentru o nouă revenire: “Nu mai am încredere în el”

05.06.2019 | 22:55
Mircea Rednic vrea sa se intoarca la Dinamo Ce conditie a pus pentru o noua revenire Nu mai am incredere in el

Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo la doar două zile după ce a fost demis. În locul “Puriului”, conducătorii dinamovişti l-au adus pe Eugen Neagoe, însă fanii s-au răsculat şi au invadat baza sportivă de le Săftica în ziua în care antrenorul de 51 de ani trebuia să fie prezentat oficial.


UPDATE, 5 iunie, ora 22:55 / Mircea Rednic a refirmat că nu mai poate lucra alături de Bogdan Bălănescu și a spus că s-ar întoarce la Dinamo doar în condițiile lui. ”E greu să mai vin la Dinamo să lucrez cu Bălănescu. Nu au fost probleme cu el înainte, dar ce am văzut în ultimele declarații m-a pus pe gânduri. Când am venit la Dinamo eram 3 inși, eu, David și Bălănescu, și am decis să fim în aceeași barcă pentru că va fi greu. Primul a plecat david, iar la sfârșitul play-out-ului a mai căzut unul din barcă și a mai rămas unul. Bogdan mi-a spus că domnul Ionuț a decis să nu mai continuăm. Situația era clară, toată lumea știa că pregătim sezonul viitor. Eu dacă nu împrumutam clubul nu avem bani să plătim salariile. Acum când bugetul e mai mare am fost dat afară. Aș fi vrut să aduc jucători de 7-8.000, dar nu aveam banii ăștia. Cred că în condițiile astea nu m-am descurcat rău. Și eu mă așteptam la mai mult, dar punctele nu s-au pierdut din ianuarie încoace, ci înainte. Bogdan Bălănescu îmi spusese că în vară pot aduce trei jucători cu salarii de 10.000. Îmi pare rău pentru Eugen Neagoe, suntem prieteni, dar mă bucur că suporterii mă apreciază și mă respectă. Nu sunt de acord cu violența și cu injuriile, dar nu îi judec pe suporteri. Ei au înțeles ce se petrece la club în ultima perioadă. Mă deranjează că Florin Bratu spune că nu este responsabil, dar poate nu el a făcut transferurile, el poate doar a antrenat. Aș reveni în condițiile mele. Am avut încredere în Bălănescu, dar nu mai am și nici în alți oameni nu mai am. Pe Negoiță nu l-a mai interesat echipa, nu mai vrea să dea bani”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special, la care a mai anunțat că vineri dimineață pleacă în Belgia, iar luni se va opera.


Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo: “Să plece Bogdan Bălănescu”

Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo, idee exprimată şi de fanii echipei în ultimele zile. Fostul antrenor al “câinilor” a vorbit la Radio Dinamo 1948 şi a spus că este dispus să revină pe banca tehnică a echipei, însă a anunţat că ia în calcul această variantă doar dacă Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, va pleca.

“Sunt dispus să mă întorc la Dinamo, doar dacă pleacă Bogdan Bălănescu”, a declarat Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948. După ce a fost anunţată demiterea antrenorului de 57 de ani, fanii echipei din “Ştefan cel Mare” au cerut în repetate rânduri ca oficialii clubului să revină asupra deciziei. În plus, miercuri, când ultraşii au invadat sala în care trebuia să fie prezentat Eugen Neagoe, fanii au venit cu o plăcuţă pe care scria: “Mircea Rednic, fostul şi viitorul antrenor al lui Dinamo”.

Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)
Mircea Rednic vrea să se întoarcă la Dinamo (sursă foto: sportpictures.eu)

Bogdan Bălănescu: “Eugen Neagoe înțelege suporterii”

După ce conferinţa de presă în care Eugen Neagoe trebuia să fie prezentat a fost anulată, Bogdan Bălănescu a susţinut că a stat de vorbă cu fanii lui Dinamo, care i-au transmis că vor ca Mircea Rednic să fie readus la echipă.

“Am avut o discuție cu o parte a suporterilor dinamoviști. Au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat pe banca tehnică a lui Dinamo și să vină Nea Mircea înapoi. Antrenorul lui Dinamo în acest moment este Eugen Neagoe. Dânsul nu este speriat, înțelege suporterii. Aceste manifestări au venit și pe fondul de lipsă de rezultate. Condamnăm actele de violență care au avut loc aseară în fața hotelului. Nu aceste acte reprezintă suporterii lui Dinamo. În momentul de față, Dinamo plătește tribut greșelilor din timp. S-a ajuns într-un moment critic. Fanii au vrut să clarifice anumite lucruri. Dorința fanilor o știm. Mircea Rednic reprezintă speranța fanilor, dar speranța ar fi trebuit dublată de jocul și lotul echipei Dinamo”, precizat Bogdan Bălănescu.