Mircea Sandu îl pune la zid pe Răzvan Burleanu după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020: ”Și-a bătut joc de toate valorile României”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Fotbal international
03/12/2019, 12:52
Mircea Sandu îl pune la zid pe Răzvan Burleanu după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020: ”Și-a bătut joc de toate valorile României”
Răzvan Burleanu

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, îl pune la zid pe Răzvan Burleanu după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020. ”Nașu’” este nemulțumit că actuala conducere de la Casa Fotbalului nu a invitat nume mari ale sportului românesc la evenimentul de sâmbătă seară de la Romexpo.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,95 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

Mircea Sandu îl pune la zid pe Răzvan Burleanu după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020: ”Niciodată să nu îl comparați cu mine”

”Ce a făcut Burleanu? Și-a bătut joc de toate valorile României. Cum să nu îi inviți pe Hagi, Nadia, Ilie Năstase, Țiriac, Patzaichin? Te mândreai cu ei acolo, iar oamenii ăștia sunt cunoscuți peste tot în lume”, a spus Mircea Sandu despre Răzvan Burleanu după tragerea la sorți a grupelor Euro 2020.

”Burleanu, în viața lui, nu o să facă pentru fotbalul românesc ce am făcut eu. Nu o să lase nimic bun în urma lui. Pe el niciodată să nu îl comparați cu mine sau cu alți oameni care au fost înaintea mea la conducerea FRF”, a mai spus ”Nașu’” pentru prosport.ro.

”Îmi pare rău că am obținut aducerea turneului la București”

”Nu am fost invitat la acest eveniment, iar acum chiar îmi pare rău că am obținut aducerea turneului la București. De ce m-am implicat atunci? Foarte simplu! Am văzut cum se dezvoltau țările care au primit astfel de turnee înaintea noastră”, a continuat fostul președinte al FRF.

”Nu pentru construcția unor stadioane am vrut să obțin acest turneu, ci pentru modernizarea și construirea de autostrăzi am făcut acest lucru. Mi-am dorit și apariția trenului rapid. Aceste lucruri am sperat din suflet că se vor realiza pentru România”, a afirmat Mircea Sandu.

FRF: ”Sper să fie vorba doar despre o gafă”

Gică Hagi a afirmat că nu a fost invitat de nimeni din cadrul Federației Române de Fotbal la tragerea la sorți a grupelor pentru Euro 2020, dar a a precizat că nu era obligatoriu ca el să fie prezent la evenimentul de la Romexpo.

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a oferit prima reacție din partea FRF pe această temă și a spus că speră să fie vorba doar despre o gafă a cuiva de la Casa Fotbalului pentru că nu poate găsi niciun motiv plauzibil pentru absența ”Regelui”.

Închide ×