Fotbal intern

Mircea Sandu intervine în războiul dintre CSA Steaua și FCSB: „MApN nu poate fi stăpân pe un stadion construit din banii tuturor românilor”

14.04.2020 | 13:55
Mircea Sandu intervine în războiul dintre CSA Steaua și FCSB: „MApN nu poate fi stăpân pe un stadion construit din banii tuturor românilor”
Mircea Sandu intervine în războiul dintre CSA Steaua și FCSB: „MApN nu poate fi stăpân pe un stadion construit din banii tuturor românilor”. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu a discutat despre războiul apărut între FCSB și CSA Steaua din cauza noului stadion „Ghencea”, pe care echipa armatei îl revendică, iar „Nașu’ ” consideră că MApN nu poate să interzică altor echipe să joace pe noua arenă, mai ales că a fost construită din bani publici.

Mircea Sandu ia apărarea FCSB-ului în războiul cu CSA Steaua

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, ia apărarea FCSB-ului în războiul cu CSA Steaua și nu crede că echipa armatei îi poate interzice formației patronate de Gigi Becali să-și desfășoare meciurile pe noul stadion „Ghencea”.

ADVERTISEMENT

„E un alt lucru care doar în România poate exista, ca o investiţie făcută din bani publici să fie restricţionată pentru a fi folosită de contribuabil. Stadionul nu se construieşte din banii MApN-ului, ci din banii tuturor românilor.

Cu ce drept ai putea să vii tu, Minister al Apărării, să zici „aici joacă doar CSA, dar FCSB nu”? Cu ce drept? O bază trebuie pusă la dispoziţia oricui doreşte şi are bani să o închirieze”.

ADVERTISEMENT

„În plus, interesul tău, după ce faci un astfel de stadion, e să produci bani, să-l ai mereu funcţional. Dar noi gândim în continuare româneşte, în loc să ne trezim şi să procedăm nemţeşte”, a mai spus Mircea Sandu.

„Nu se pune problema să organizeze România EURO 2021”

Mircea Sandu a continuat și crede că nu se pune problema ca România să organizeze EURO 2021, chiar dacă anumite țări vor renunța la organizare: „Există însă varianta ca anumite ţări să nu mai dorească ele să organizeze”.

Dar dacă, spre exemplu, Roma sau Bilbao vor spune pas, atunci UEFA va face o relocare. Va primi Germania, Rusia, Franţa. Să nu ne facem probleme, vom avea Euro la Bucureşti în iunie 2021”,  a mai spus fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT
  • 67 de ani a împlinit Mircea Sandu pe 22 octombrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri