Sport

Mircea Sandu, ironii pentru Gigi Becali după ce FCSB a luat titlul: „Face schimbări inspirate”

Mircea Sandu l-a felicitat pe „antrenorul” Gigi Becali, însă îi transmite că nu are valoare de Champions League. Ce a mai declarat fostul președinte al FRF.
03.05.2024 | 14:12
Mircea Sandu ironii pentru Gigi Becali dupa ce FCSB a luat titlul Face schimbari inspirate
Gigi Becali, ironizat de Mircea Sandu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu a făcut haz de necaz de modul în care Gigi Becali conduce FCSB din umbră. Fostul președinte al Federației Române de Fotbal s-a amuzat pe seama acestui subiect.

Mircea Sandu se amuză pe seama lui Gigi Becali: „E spectaculos de felul lui așa”

Mircea Sandu e de părere că Gigi Becali este un „antrenor” cu temele la zi: „A demonstrat. Din fața televizorului conduce și coordonează echipa tehnică. Face schimbări inspirate. O fi nu o fi FCSB jucăria lui Gigi, a făcut investiții, a câștigat campionatul la pas”, a mai spus fostul președinte al FRF potrivit sportpesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB a făcut spectacol la FANATIK SUPERLIGA și s-a autopropus pe Anfield Road. Mircea Sandu nu e însă dat pe spate: „Dacă el s-a angajat să ia campionatul, l-a realizat. Și nici nu are contract. E spectaculos de felul lui așa. Totuși, chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu să ajungă în Liga Campionilor”.

Fostul conducător al fotbalui românesc ajuns la 71 de ani este o apariție rară în spațiul public. Mircea Sandu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, mai exact cancer.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea în locul lui Klopp la Liverpool: „M-au sunat că mă așteaptă acolo”

Gigi Becali a fost pus pe glume după ce a reușit să câștige în sfârșit titlul de campion„Acum sunt foarte liniștit, dar mâine plec la Liverpool. Plec că mă duc să negociez, să merg în locul lui Klopp! (râde) Acum trebuie să vedem, deja m-au sunat că mă așteaptă acolo, au nevoie în locul lui Klopp.

Face Dumnezeu ca să arate oamenilor că stăpânul e stăpân. Campionatul l-am luat şi mă bucur că sunt pe ruta campioanelor pentru că sunt ţări mai de nivelul nostru. 

ADVERTISEMENT

Şi chiar şi mai sărace fotbalistic. Sunt şi mai tari, dar nu atât de tari încât să nu poată fi bătute. Dacă eu plec la Liverpool, să vedem pe mâna cui cade FCSB-ul”. 

Va primi Gigi Becali medalie de campion? „Un succes ca ăsta nu îi aparține unui singur om”

Horia Ivanovici l-a întrebat mai în glumă mai în serios pe Mihai Stoichiță dacă Gigi Becali va primi și el o medalie de campion: „Este un angrenaj bine pus la punct, atât antrenorii de la FCSB, cât și conducătorii merită felicitați. Toți și-au făcut treaba în zona lor așa cum trebuie, pentru că un succes ca ăsta nu îi aparține unui singur om, ci unui grup de oameni bine organizați care au reușit să aducă echipa aici.

ADVERTISEMENT

Îl felicit pe Becali pentru modul în care și-a făcut treaba în funcția de patron și în niciun caz în altă funcție. Ne gândim și noi în timpul săptămânii cine o să joace la Steaua, Dinamo sau alte echipe, dar nu avem posibilitatea să impunem acest lucru.

Probabil se sfătuiește cu antrenorii și cu Meme, asta este situația și trebuie să o acceptăm. Le spune că Gardoș și Kiriță trebuie să fie titulari, dar dacă stau doar în studio nu pot să joace la sfârșitul săptămânii, cine îi antrenează?”, a comentat directorul tehnic al FRF.

ADVERTISEMENT
4,90 este cota BETANO pentru "2 solist" în Universitatea Craiova - FCSB