"Naşul" atacă: "Ne mai calificăm doar la campionatul satelor!"

mircea sandu, FRF, federaţia română de fotbal, echipa naţională, razvan burleanu, Christoph Daum

Mircea Sandu l-a atacat pe Burleanu pentru necalificarea la Mondial. Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a rupt tăcerea miercuri şi, aşa cum era de aşteptat, a vorbit mai mult despre conducerea FRF decât despre selecţionerul german. Sandu a deplâns soarta fotbalului românesc şi a criticat dur stilul de conducere al lui Burleanu şi compania.

"Acum jucăm fotbal pe uliţă! Probabil că o să ne mai calificăm la campionatul satelor. Am avut doar mari fotbalişti ca antrenori la naţionalele de juniori. Au fost toţi daţi afară! Au fost aduşi unii care aveau ciocate în picioare, nu dăduseră niciodată cu piciorul în minge. La tineret a început să ne bată Lichtenstein! Ei au adus doar foşti jucători în Comisia Tehnică, pentru ca ei să se spele pe mâni cu Daum. Asta e o vrăjeală, ce fac ei! Păi, pe Daum nu poate să-l dea afară decât cine l-a angajat! " , a spus Sandu la pro-x. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Sandu a afirmat că numirea lui Christoph Daum a fost o greşeală pentru că un selecţioner străin nu are cum să motiveze jucătorii echipei naţionale. Acesta a deplâns şi felul în care sunt folosiţi singurii foşti mari inernaţionali angajaţi actuali ai Federaţiei. "Naşul" a fost preşedintele Federaţiei în perioada 1990-2013, timp în care România  reuşit cinci calificări la turneele finale şi a înregistrat şapte campanii ratate.

"Belodedici şi Vlădoiu, singurii foşti fotbalişti mari de acolo, au devenit cărători de mingi! L-au adus şi pe Daum...acum ce să facă şi săracul Daum, că doar nu avea cum să motiveze jucătorii din moment ce nu poate să le vorbească în română", a spus Mircea Sandu. Contractul lui Christoph Daum ar putea fi reziliat chiar în aceste zile.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004