Fotbal intern

“Mircea Sandu mă jigneşte mereu, deşi sîntem prieteni”

Dumitru Dragomir a susţinut marţi dimineaţă o conferinţă de presă în care şi-a continuat războiul cu Mircea Sandu. "Corleone" nu l-a uitat nici pe Viorel Duru, iar mai apoi a rîs de...
06.08.2013 | 11:23
Mircea Sandu ma jigneste mereu desi sintem prieteni
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a susţinut marţi dimineaţă o conferinţă de presă în care şi-a continuat războiul cu Mircea Sandu. “Corleone” nu l-a uitat nici pe Viorel Duru, iar mai apoi a rîs de “adunaţii” de la Dinamo şi s-a oferit să joace fundaş central în Ştefan cel Mare.

11.47: Federaţia a decis ca pînă în sezonul 2016/2017 campionatul să se joace cu 18 echipe. Sunt documente oficiale în acest sens. Şi astea sînt ale Federaţiei (arată nişte hîrtii cu aceste hotărîri), nu ale noastre

ADVERTISEMENT

11.46: La fotbal e posibil orice. CFR a luat 4 goluri de la Vaslui. Asta e frumuseştea fotbalului. Dacă mă forţam, mă băgam fundaş central la Dinamo. Eu greu de făcut echipă cu nişte adunaţi.

11.42: După ce rezolv proiectul cu drepturile de televizare mă voi retrage.

11.42: Am cerut înlocuirea domnului Duru încă de ceva vreme. Mircea Sandu a spus că-l dă afară dacă “U” Cluj ia licenţa. Văd că e tot acolo. N-o să înţeleg niciodată de ce nu l-a dat afară.

ADVERTISEMENT

11.39: Îndepărtarea lui Vali Alexandru ţine de mine. Nu-l demit pe Vali Alexandru, rămîne cît stau eu la Ligă. Nu iau măsuri cu el.

11.35: Vreau să vă spun că am greşit, mi-am dat seama că Oprişan avea dreptate. Eu am fost supărat că a adus cîteva rulouri uscate, dar dacă se făcea ca el totul era perfect la Naţional Arena. Constructorul trebuia să se ocupe. Stadionul are mai multe defecte, dar nu e vinovat nimeni.

ADVERTISEMENT

11.32:  Totul a plecat de la sumele imense, luate de cluburi din drepturi TV. Domnul preşedinte a făcut din noi slugile televiziunii.

11.30: Degeaba încercăm să aducem acuzaţii, trebuia să fim mai maleabili la Comisia de Licenţiere. Eu am dat bani pe document fals pe act oficial de la FRF pentru Universitatea Craiova. Şi când ne-a chemat DNA, Duru a spus că e eroare.

ADVERTISEMENT

11.25: Lui Mircea Sandu nu i-a plăcut cu 18 echipe, dar aştepta ca LPF să răspundă.

11.18: E frumoasă şi Concordia Chiajna, dar nu e ca Rapidul… pentru fotbalul pe care îl conduc eu. Eu mi-am dorit ca Rapidul să rămînă în Liga 1, pentru că ei au cîştigat pe teren. Duru nu poate să scoată Rapidul cum vrea el, să umble cu dosare, cu licenţe, încît România să ajungă aşa fel la nivel european. Duru e vinovat pentru Craiova, Bistriţa, Timişoara, Oradea… Noi de ce nu avem manualul de licenţiere ca în Spania, ca în Anglia ?!

ADVERTISEMENT

11.17: Eu nu l-am vorbit niciodată de rău Pe Mircea Sandu. El da. Eu am considerat că sunt în echipă cu el, nu ştiu dacă el a considerat acelaşi lucru. Poate m-a privit ca subaltern.

11.10: Am luat prostia în braţe, dar nu eu am condus şedinţa CEx, Mircea Sandu a făcut asta. Trebuie să luăm o decizie atentă, nu avem voie să încălcăm regulamentele, altfel de desfiinţează. Eu nu o să încalc niciodată regulamentele.

11.08: Barajul a fost perfect legal, mai ales că şi Concordia şi Rapid nu au făcut nici o opoziţie. TAS a greşit grav. Rapidul nu s-a apărat şi a greşit grav. FRF nu s-a apărat şi a greşit grav. LPF nu are nici o implicare şi nu a greşit nimic.

11.07: Mircea Sandu mă jigneşte mereu, deşi sîntem prieteni. Şi pe mine şi pe toţi de la LPF. Aţi văzut de cîte ori am vorbit eu frumos despre Sandu. Dar de cîte ori a spus el ceva de bine despre mine? Niciodată!

11.05: TAS ne ordonă, auziţi, ne ordonă, să includem Chiajna în prima Liga în locul FC Rapid SA. Ne ordonă, a mai auzit cineva aşa ceva ?! Dacă era etapa 9-a acum cum făceam ? Lua punctele Rapidului ?!

11.02: Domnilor de ce s-a ajuns aici ? Noi trebuia să respectăm regulamentul. Adunarea Gnernarală a FRF spune că trebuie să avem 18 echipe. Mai mult, noul statut şi regulament din 2011 prevede că Liga 1 trebuie să aibă 18 echipe şi 34 de etape. Cum putea LPF şi eu, Mitică Dragomir, să încalc regulamentul ?! Federaţia aştepta să încalc regulamentul. Dacă făceam asta FIFA şi UEFA mă excludeau.