Mircea Sandu, motiv de bucurie! “Anul acesta avem nuntă!”

Nunta mare in familia fostului presedinte al FRF, Mircea Sandu. La cinci ani de la divortul de Todd Medina, Raluca Sandu se pregateste sa imbrace din nou rochia de mireasa. De data aceasta, cel care o...
05.04.2014 | 08:41
Mircea Sandu motiv de bucurie Anul acesta avem nunta

Nunta mare in familia fostului presedinte al FRF, Mircea Sandu. La cinci ani de la divortul de Todd Medina, Raluca Sandu se pregateste sa imbrace din nou rochia de mireasa. De data aceasta, cel care o aduce la altar este un om de afaceri israelian.

A avut o adolescenta zbuciumata, insa si-a gasit linistea in bratele unui luptator american, Todd Medina. Cei doi s-au si casatorit si isi doreau enorm sa devina parinti, insa, in anul 2009 au decis sa puna capat mariajului lor, asa ca au divortat pe cale amiabila.

 

Fiica Ralucai Sandu poarta in certificatul de nastere numele de familie al lui Todd Medina
Fiica Ralucai Sandu poarta in certificatul de nastere numele de familie al lui Todd Medina

Mai apoi, Raluca Sandu a avut o relatie cu omul de afaceri Ciro Castellano,cel care i-a oferit si o fetita fiicei presedintelui onorific al FRF. Nici aceasta relatie nu a fost una cu final fericit, cei doi despartindu-se imediat ce Raluca a aflat ca este insarcinata. Dezamagita, fosta tenismena nu a vrut sa mai auda de barbati timp de aproape doi ani. Totul pînă în momentul de faţă. informează cancan.  

Sunt impreuna de trei ani!

 

Raluca si Ziv se vor casatori anul acesta
Raluca si Ziv se vor casatori anul acesta

Asta, pana in momentul in care l-a cunoscut pe Ziv Tetelman, un om de afaceri de origine israeliana, proaspat divortat, tata a doi copii. Relatia dintre Raluca si Ziv a fost una tumultuoasa, presarata cu multe certuri si impacari. Intr-un final, cei doi si-au dat seama ca nu pot trai unul fara celalalt, asa ca au lasat toate divergentele in urma, iar acum se comporta ca o adevarata familie. Ba, mai mult, convins ca vrea sa isi petreaca tot restul vietii alaturi de Raluca, Ziv a cerut-o de curand de sotie pe fiica lui Mircea Sandu, iar ea a acceptat cu lacrimi in ochi. Astfel, este foarte posibil ca, anul acesta, fosta tenismena sa imbrace pentru a doua oara rochia alba de mireasa:  

“Sunt foarte indragostiti. Perioada lunga in care au fost despartiti i-a facut sa vada ca sunt facuti unul pentru celalalt si ca nu se pot rupe de ceea ce exista intre ei. S-au logodit si fac planuri de nunta, sunt extrem de entuziasmati de ideea de a forma o familie in adevaratul sens al cuvantului. Ziv i-a daruit Ralucai un superb inel cu diamant, pe care i l-a oferit iubitei sale intr-un mod original si romantic. E foarte posibil ca nunta sa aiba loc anul acesta. Cel putin cunia civila“, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.  

Isi doresc sa devina parinti!

 

Desi fiecare a mai fost casatorit si are copii din relatiile anterioare, Ziv Tetelman avand doi fii cu fosta sotie, iar Raluca Sandu o fetita cu Ciro Castellano, cei doi viitori miri isi doresc sa aiba un copil, rod al iubirii lor. Astfel, fiica lui Mircea Sandu asteapta din luna in luna sa ramana insarcinata.  

Tags: