Carousel hot news

Mircea Sandu dă asigurări: “Gazonul de pe Naţional Arena arată excepţional!”

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a luat la parte la un seminar, la Casa Fotbalului, în care a vorbit, printre altele, şi despre starea gazonului de pe Naţional Arena....
02.09.2013 | 15:33
Mircea Sandu dă asigurări: “Gazonul de pe Naţional Arena arată excepţional!”
ADVERTISEMENT

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a luat la parte la un seminar, la Casa Fotbalului, în care a vorbit, printre altele, şi despre starea gazonului de pe Naţional Arena.

“Mă aştept să fie stadionul arhiplin, atît la meciul cu Ungaria, cît şi la cel cu Turcia. Gazonul a fost schimbat, l-am vizitat dimineaţă, am fost pe teren şi arată excepţional, mai trebuie schimbate cîteva scaune care au fost deteriorate la meciul Stelei, dar se va rezolva totul în două zile”, a anunţat Mircea Sandu.

ADVERTISEMENT

La seminar a participat şi Emilian Hulubei, vicepreşedintele ANAF, care vrea să implementeze o aplicaţie pentru telefon, prin care doritorii pot semnala suspiciuni asupra anumitor partide în baza unor coduri care permit păstrarea anonimatului.

Naţionala României va întâlni Ungaria pe 6 septembrie şi Turcia pe 10 septembrie, ambele întîlniri urmând să aibă loc pe Arena Naţională, de la ora 21.00.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri