Fotbal intern

Mircea Sandu, noi probleme grave de sănătate! S-a operat de urgenţă în Franţa

18.08.2020 | 20:20
Mircea Sandu noi probleme grave de sanatate Sa operat de urgenta in Franta
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, are din nou probleme grave de sănătate, la 11 ani după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pentru cancer la colon.

„Naşului“ i-a fost fost descoperită o tumoare la plămâni, în urmă cu două luni, la un control de rutină, scrie GSP. Şi de această dată, s-a operat în Franţa, la fel ca în 2009. Formaţiunea de la nivelul plămânilor s-a dovedit a fi, de asemenea, malignă şi a necesitat o nouă intervenţie chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Mircea Sandu, tumoarea a fost descoperiră într-o fază incipientă, iar şansele de vindecare sunt mult mai mari în acest caz. De altfel, medicii din Nisa, care s-au ocupat de fostul preşedinte de la FRF, i-au transmis acestuia că formaţiunea malignă poate fi extirpată complet prin operaţie.

Noroc mare cu soţia

Mircea Sandu a efectuat un control de rutină înainte de a reveni în România. Pandemia l-a prins în Franţa, la fiica sa, iar în momentul în care s-au redeschis zborurile voia să revină în ţară. La insistenţele soţiei, a mai mers o dată la medic pentru verificări.

ADVERTISEMENT

În urma controlului de rutină, medicul a observat ceva în neregulă la nivelul plămânilor şi i-a recomandat lui Mircea Sandu să facă cercetări amănunţite. Diagnosticul: tumoare malignă! Din fericire, operaţia a rezolvat problema.

Costurile intervenţiei au fost suportate prin intermediul asigurării de sănătate pe care fostul şef de la Casa Fotbalului şi-a transferat-o în Hexagon. Din spusele medicilor, tumoarea de la nivelul plămânilor nu are legătură cu ce s-a întâmplat în 2009.

ADVERTISEMENT

În 2009, a făcut chimioterapie şi radioterapie

În urmă cu 11 ani, situaţia lui Mircea Sandu a fost mult mai gravă decât cea de acum. A fost nevoit să suporte şedinţe de chimioterapie şi radioterapie. El a recunoscut că boala a fostul unul dintre motivele pentru care s-a retras de la FRF.

„Nu se compară tratamentul din România cu cel pe care l-am făcut în străinătate. Acolo, când îmi dădeau să beau cocktailul ăla, se duce direct la țintă și vindecă, zdrobește tumoarea și distruge metastaza. În trei luni de tratament, am distrus o metastază de la 5 centimetri până la un centimetru.

ADVERTISEMENT

Am făcut și chimioterapie și radioterapie. Apoi, m-a operat un doctor specializat în transplant de ficat. Nu mi-a fost bine vreun an de zile. Vai de capul meu. Acum sunt OK, mă mișc, mă bucur de copii și de nepoți“, mărturisea Mircea Sandu, conform aceleeaşi surse.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de...
Nadal, colosal: Rafa, de dat exemplu pentru românii care au pierdut bucuria de a-și reprezenta țara
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa...
Cine e românul care s-a pensionat la doar 25 de ani. Va încasa 3.000 de lei pe lună
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum...
„Divină!” Soția lui Andrei Ivan, care face „șpagatul perfect”, apariție răvășitoare într-un costum de baie minuscul în Mykonos
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce...
Ce nu s-a văzut la TV la Survivor! Zanni, reacție furibundă după ce mama lui Iancu Sterp l-a criticat aspru: "Se încearcă manevre prea murdare..."
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Dezvăluiri despre Simona Halep. Cum s-a purtat tenismena cu o româncă în China
Socialism „pe pâine” în școlile românești. 78% dintre liceeni sunt deja de stânga
Socialism „pe pâine” în școlile românești. 78% dintre liceeni sunt deja de stânga
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și...
Zanni îi învinge pe Iancu Sterp și Andrei Ciobanu în marea finală și ia premiul de 100.000 de euro de la Pro TV?! Surpriză uriașă în finala Survivor!
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și...
Europa, în alertă maximă. O nouă armă de război a Rusiei: incendierea și sabotajul
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru...
Actorul român care și-a părăsit soția după 35 de ani de căsnicie pentru o studentă. Au împărțit scena și au avut cariere de succes