Fotbal intern

Mircea şi Răzvan Lucescu nu sunt mulţumiţi cu statutul „membru DDB Elite“. Vor mai multă implicare

03.06.2020 | 14:09
Mircea si Razvan Lucescu nu sunt multumiti cu statutul membru DDB Elite Vor mai multa implicare
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu şi fiul său Răzvan s-au implicat în proiectul suporterilor dinamovişti şi au devenit membri DDB Elite, donând fiecare câte 1.948 de euro, sumă standard pentru această categorie. Robert Thomas, reprezentant al proiectului, a dezvăluit că antrenorii vor şi mai multă implicare.

Mircea şi Răzvan Lucescu vor o implicare şi mai mare la Dinamo. 1.948 de euro nu sunt de ajuns

Proiectul DDB a reuşit să adune până acum peste 500.000 de euro, după cum a anunţat PCH zilele trecute. Printre numele mari care s-au alăturat suporterilor se numără şi cei doi antrenori tată-fiu, Mircea şi Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

„Mircea Lucescu este deja implicat la Dinamo, din moment ce a făcut acest pas. I-a adunat la masă pe oamenii care reprezită acest proiect, a vrut să vadă despre ce este vorba. A întors pe toate părțile fiecare parte a proiectului.

Apoi, a cerut un timp de gândire. Ei au luat la studiu tot ce înseamnă proiectul și tot ce-și propune el în viitor. S-a consultat cu Răzvan Lucescu și au spus: ‘Ne implicăm!’“, a declarat Robert Thomas la GSP.

ADVERTISEMENT

Noutatea prezentată de reprezentantul suporterilor constă în faptul că antrenorii s-au arătat uşor nemulţumiţi de suma cu care au putut ajuta. Mai exact, cei 1.948 de euro pe care i-au putut dona li s-a părut prea puţin, recomandându-le celor care gestionează întregul proiect să creeze o nouă categorie, superioară celei Elite, care să necesite o contribuţie şi mai mare.

„Există varianta de a fi membru DDB Elite, unde cotizația este de 1.948 de euro, dar amândoi au spus că este puțin. Familia Lucescu nu vrea să se implice doar cu 1.948 de euro.

ADVERTISEMENT

Se implică cu numele, cu experiența și vă dezvălui un secret. Ne-au spus: ‘Băieți,  faceți o categorie de membri ai programului DDB care să doneze de 10 ori ceea ce înseamnă DDB Elite. Noi suntem primii care ne vom înscrie în acea categorie’“, a dezvăluit Robert Thomas, conform sursei citate.

Proiectul „Doar Dinamo Bucureşti“ a fost lăudat şi de suporterii dinamovişti celebri. DDB a atras, până în acest moment, peste 6.500 de cotizanţi. Printre aceştia se numără Luceştii, dar şi alte nume cunoscute din fotbalul de la noi, cum ar fi: Cristi Borcea, George Ţucudean, Radu Ştefan, Cosmin Moţi, Dragoş Grigore, Nicolae Stanciu sau Dorin Rotariu. Numele tuturor membrilor vor apărea pe tricourile de joc din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT
  • 6.669 de membri înscrişi, pe 3 iunie (ora 14:00)
  • 1.964.080 de lei însumează abonamentele la aceeaşi dată
  • 227.471 de lei este suma provenită din donaţii
  • 223.529 de lei sunt strânşi din sponsorizări şi evenimente
  • 1.751.201 lei s-au plătit către FC Dinamo 1948.
ADVERTISEMENT