ADVERTISEMENT
Life

Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut! Cum arată fostul prezentator TV după aproape un deceniu de când a spus adio showbiz-ului

Autor: Bogdan Solomon | 15.06.2020 | 19:03
Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut! Cum arată fostul prezentator TV după aproape un deceniu de când a spus adio showbiz-ului
Mircea Solcanu era una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii românești. Sursa foto: Kanal D

Era una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete ale posturilor din trustul Pro, însă comentariul neinspirat făcut la adresa părinților lui Ionuț Anghel, băiețelul care s-a stins din viață lăsând o țară întreagă în lacrimi după ce a fost sfâșiat de câini avea să îl coste scump.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu a rămas fără locul de muncă, acest moment culminând cu retragerea sa oficială și definitivă din lumea showbiz-ului românesc, spre surprinderea tuturor celor care urmăreau fiecare ediție a „Povestirilor de noapte”, emisiune prezentată pe atunci alături de Cabral.

Ulterior, s-a dedicat unei pasiuni mai vechi, actoria, fiind admis la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa, la specializarea Artele spectacolului și a devenit un mare apărător al drepturilor animalelor, prin numeroasele proiecte de voluntariat la care a luat parte în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu s-a schimbat enorm după retragerea din televiziune. Aproape că nici nu îl mai recunoști

Timpul a trecut și și-a pus extrem de tare amprenta asupra omului care până nu demult ne făcea nopțile mai frumoase cu comentariile sale spumoase despre vedete și l-a făcut să vadă viața cu alți ochi. Acesta este motivul pentru care fostul prezentator TV a încetat să mai pună preț pe înfățișare, cum o făcea odinioară.

Mircea Solcanu s-a transformat radical după operația pe creier. Sursa foto: click.ro
Mircea Solcanu s-a transformat radical după operația pe creier. Sursa foto: click.ro

Cu barba deasă și pletele fluturând în vânt, Mircea Solcanu a ajuns aproape de nerecunoscut. Iar dacă nu ne credeți, este de ajuns să priviți fotografia de mai sus și vă veți convinge cu siguranță.

ADVERTISEMENT

În 2012, a trecut prin cel mai dificil moment din viața sa, medicii de la Viena reușind să îi îndepărteze tumora descoperită pe creier, la capătul unei intervenții chirurgicale lungi și extrem de dificile.

Declarația care l-a obligat să se retragă din lumea showbiz-ului

Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi.

ADVERTISEMENT

Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus Mircea Solcanu la acea vreme, stârnind un val uriaș de critici, mai ales pe rețelele de socializare.

Chiar dacă a fost nevoit să spună adio televiziunii și showbiz-ului, fosta vedetă Pro Tv și-a păstrat punctul de vedere și a continuat cu acuzațiile la adresa familiei băiețelului sfâșiat de câini. Ba chiar a devenit un aprig susținător al drepturilor animalelor, fiind implicat chiar și acum în nenumărate proiecte de voluntariat.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!