Life

Mircea Solcanu, apariție rară! Fostul prezentator de la Acasă TV, la concert

Mircea Solcanu duce o existență cât poate de discretă, la Constanța, orașul său natal, rarele ieșiri ale fostei vedete Acasă TV fiind doar la evenimente culturale.
21.08.2022 | 15:39
Mircea Solcanu aparitie rara Fostul prezentator de la Acasa TV la concert
Mircea Solcanu s-a bucurat de un concert în aer liber, la Constanța / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu mai mulți ani și s-a retras la Constanța, orașul în care, de altfel, s-a și născut. Acolo, fosta vedetă de la Acasă TV duce o existență cât mai discretă cu putință, fiind arareori văzut în public.

Mircea Solcanu a mers la un concert

Mircea Solcanu a postat pe contul său de socializare o serie de imagini de la un concert care a avut loc în centrul Constanței, orașul în care locuiește. Conform Libertatea, evenimentul a avut loc vineri, 19 august, seara, în Piața Ovidiu din orașul de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Din imaginile difuzate de sursa citată, se poate observa că fostul prezentator de la Acasă TV s-a bucurat la maximum de muzică. Mai mult, Mircea Solcanu a aplaudat entuziasmat prestația pe care a avut-o soprana Irina Baianț, acompaniată de Orchestra Simfonică din București.

Mircea Solcanu pare că s-a bucurat la maximum de ieșire și de concertul pe care l-a ascultat în centru Constanței, motiv pentru care, de altfel, a și postat imaginile cu pricina pe conturile sale de socializare, acolo unde, arareori, povestește ceea ce i se petrece.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu, probleme de sănătate

Mircea Solcanu a avut, în ultima vreme, necazuri după necazuri, fosta vedetă de la Acasă TV suferind și din cauza problemelor de sănătate ale sale, dar și din cauza situației financiare dificile.

Conform informațiilor apărute până acum, problemele lui Mircea Solcanu s-au agravat în momentul în care a aflat că tumora pe care o credea vindecată a revenit. „Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, povestea, la începutul anului, la Prima TV, Mircea Solcanu.

ADVERTISEMENT

Pe lângă problemele sale de sănătate, Mircea Solcanu are și o situație financiară dificilă. Conform informațiilor publicate de FANATIK, în exclusivitate, fostul prezentator TV s-a judecat cu furnizorul de energie electrică din cauza neplății factorilor și a pierdut.

El a fost obligat să plătească facturi restante de 2.833,03 lei, la care se adaugă 335,79 lei – penalități de întârziere și 200 de lei – cheltuieli de judecată. Suma, deși nu pare uriașă, este însă pentru Mircea Solcanu o adevărată problemă, el trăind dintr-o pensie de handicap de doar 800 de lei.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu a terminat Facultatea de Teatru

Pasionat de tot ceea ce înseamnă artă, Mircea Solcanu a avut, de curând, și o veste bună pentru apropiații lui. El a reușit să termine Facultatea de Teatru și să treacă cu succes și de exemenul de licență.

”În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, povestea, înainte de licență, Mircea Solcanu.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
O rețetă românească face furori în Europa. Am aflat secretul
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români