Life

Mircea Solcanu, dezvăluiri despre boala de care suferă de peste 11 ani: ”Nu mai găsesc plăcerea”

Mircea Solcanu, detalii despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat în 2012. Declarațiile fostului prezentator de la Acasă TV.
06.02.2023 | 18:28
Mircea Solcanu dezvaluiri despre boala de care sufera de peste 11 ani Nu mai gasesc placerea
Mircea Solcanu, detalii despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat în 2012. Declarațiile fostului prezentator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul coleg al lui Cabral a făcut mai multe dezvăluiri despre boala de care suferă de peste 11 ani și care este starea sa de sănătate în momentul de față. Fostul moderator spune că nu mai găsește aceeași plăcere ca înainte.

Mircea Solcanu, detalii despre afecțiunea cu care a fost diagnosticat în 2012. Declarațiile fostului prezentator

Mircea Solcanu a renunțat la televiziune în urmă cu 8 ani, iar de 7 ani spune că nu mai deschide televizorul pentru a fi la curent la informațiile zilnice. În plus, a renunțat la controalele periodice chiar dacă și-a pierdut aproape complet auzul.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acestea nu sunt singurele cu care s-a confruntat vedeta în ultima perioadă. Și-a pierdut mama și a fost la un pas să rămână fără animalul de companie, șoc care nu i-a făcut deloc bine fostului prezentator.

„Slavă Domnului, binișor. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani, dar probleme majore din cauza tumorii nu am. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă. Da, din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă. 

Dacă aș avea regrete, e ca și cum i-aș spune Domnului că a greșit, iar de acest gând mă feresc cel mai mult pentru că nu vreau să aduc vreo impietate Arhitectului și Creatorului vieții mele”, a spus Mircea Solcanu într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu, după renunțarea la viața publică

Mircea Solcanu a renunțat definitiv la viața publică și s-a retras în orașul natal, Constanța. Fostul coleg al lui Cabral trăiește dintr-o pensie de handicap și spune că are probleme cu partea financiară, dar nu și-a pierdut speranța.

În momentul de față lucrează la Lucrarea de Licență, anul acesta urmând că termine Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius. De asemenea, vedeta învață poezii și pregătește un moment pentru finalizarea studiilor.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul prezentator de la Acasă TV repetă pentru spectacolul de licență care va avea loc în perioada iunie – iulie, subliniind că cel mai tare îl doare că nu mai poate asculta Mozart sau ABBA.

ADVERTISEMENT
Tags: