Life

Mircea Solcanu, în doliu. Mama fostului prezentator de la Acasă TV a murit

Mircea Solcanu (45 de ani) trece prin momente dureroase. Fostul prezentator de la Acasă TV a anunțat că și-a pierdut mama, care era bolnavă de ceva vreme.
13.05.2022 | 19:39
Mircea Solcanu in doliu Mama fostului prezentator de la Acasa TV a murit
Mircea Solcanu, momente dureroase. Mama fostului prezentator a murit după o luptă grea cu boala. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta, care s-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni, este în doliu. Fostul coleg al lui Cabral Ibacka traversează clipe grele, după ce femeia care l-a adus pe lume s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.

Mircea Solcanu, momente dureroase. Mama fostului prezentator a murit după o luptă grea cu boala

Mircea Solcanu spunea în urmă cu câteva zile că nu o duce deloc bine, iar acum a primit o nouă lovitură. Mama fostului moderator a pierdut lupta cu boala de care suferea, după cum a transmis vedeta în social media.

ADVERTISEMENT

„Lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândră de ele, acum și eu, și Cristina știm că numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger ce zboară Sus în Cer!”, a scris fostul prezentator pe pagina de Instagram.

Femeia avea probleme de sănătate încă de anul trecut, fostul jurnalist fiind singurul ei sprijin. Mircea Solcanu a stat lângă ea și a îngrijit-o, declarând la un moment dat că a învățat cum să-i fie de ajutor mamei sale.

ADVERTISEMENT

„Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare”, declara vedeta în urmă cu ceva timp, într-o emisiune, scrie click.ro.

Mircea Solcanu, noi probleme de sănătate

Mircea Solcanu nu o duce deloc bine din punct de vedere medical. Vedeta are la rândul său probleme de sănătate, după ce în urmă cu ani buni i-a fost descoperită o tumoră pe creier. Acum, are dureri foarte mari de cap.

ADVERTISEMENT

„Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare.

Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama!”, a mai adăugat fostul prezentator TV.

ADVERTISEMENT
Tags: