Life

Mircea Solcanu zâmbește din nou după momentele de cumpănă prin care a trecut. Ce veste a dat fostul prezentator tv

Mircea Solcanu (46 de ani) trăiește un moment fericit după toate neplăcerile din ultima perioadă, printre care se numără pierderea mamei sale și revenirea problemelor de sănătate.
30.06.2022 | 18:08
Mircea Solcanu zambeste din nou dupa momentele de cumpana prin care a trecut Ce veste a dat fostul prezentator tv
Mircea Solcanu, din nou fericit. Ce l-a făcut să zâmbească după toate neplăcerile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul prezentator de la Acasă TV zâmbește din nou după momentele de cumpănă prin care a trecut. Vedeta le-a dat fanilor o veste majoră, care are legătură cu studiile pe care le-a început în urmă cu câțiva ani.

Mircea Solcanu, din nou fericit. Ce l-a făcut să zâmbească după toate neplăcerile

Mircea Solcanu a studiat timp de 3 ani la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța, iar acum are parte de un moment special. A absolvit și se poate mândri cu o diplomă de licență.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator TV radiază de fericire la festivitatea de premiere, unde s-a fotografiat alături de o colegă pe care o consideră cea mai bună prietenă. Vedeta zâmbește după toate cumpenele din ultima perioadă.

„Ziua absolvirii”, este mesajul care însoțește imaginea distribuită de fostul coleg al lui Cabral Ibacka, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Felicitările nu au lipsit din dreptul fotografiei din social media, unde fanii s-au bucurat să afle cu ce se ocupă acum Mircea Solcanu. Fostul prezentator TV a fost lăudat inclusiv de Anamaria Ferentz, care nu mai locuiește în România.

Mircea Solcanu, la absolvirea facultății
Mircea Solcanu, la absolvirea facultății de actorie. Sursa foto: Instagram.com

Mircea Solcanu, după retragerea din televiziune

Mircea Solcanu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu ani buni și s-a mutat la Constanța, acolo unde este familia sa. Problemele de sănătate l-au împiedicat să lucreze, însă a avut timp să studieze actoria.

ADVERTISEMENT

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa.

Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, declara în urmă cu câteva luni fostul prezentator de la Poveștiri adevărate, într-o emisiune de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Fostul moderator de la Acasă TV o duce foarte greu din punct de vedere financiar, trăind în prezent dintr-o pensie de handicap. Suma nu este deloc una mare.

ADVERTISEMENT