News

Mireasa MOARTĂ: o femeie mumificată este expusă într-o vitrină de peste 80 de ani. GALERIE FOTO

În Chihuahua, Mexic, persoanele care sînt dornice de nou pot vedea ceva incredibil. Cei care trec pe lîngă La Casa de Pascualita, pot da nas în nas cu cel mai ciudat manechin pe care l-ar putea...
14.11.2016 | 08:21

În Chihuahua, Mexic, persoanele care sînt dornice de nou pot vedea ceva incredibil. Cei care trec pe lîngă La Casa de Pascualita, pot da nas în nas cu cel mai ciudat manechin pe care l-ar putea vedea vreodată.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

De mai bine de 80 de ani oamenii din toate colţurile lumii călăoresc să o vadă pe Pascualita, manechinul îmbrăcat în rochie de mireasă despre care se crede că este de fapt o femeie mumificată.

Manechinul a fost scos în public pentru prima dată în anul 1930, iar trecătorii susţin că seamană foarte mult cu proprietara de atunci a magazinului unde este expus, Pascuala Esparza.

Apoi, trecătorii au ajuns la concluzia că manechinul era de fapt trupul îmbălsămat al fiicei lui Esparza, care murise recent în ziua nunţii.

“De fiecare data cand ma apropii de Pascualita incep sa imi transpire mainile. Mainile ei sunt incredibil de raliste si are chiar varice pe picioare. Eu chiar cred ca e o persoana reala”, spunea Burciaga, o femeie care a lucrat in acel magazin.