ADVERTISEMENT
News

Mirel Palada, cercetat penal după ce a refuzat să sufle în aparatul alcooltest

Autor: Alexandru Năstase | 09.10.2020 | 12:15
Mirel Palada, cercetat penal după ce a refuzat să sufle în aparatul alcooltest
Mirel Palada ar fi refuzat recoltarea probelor. Sursa foto - facebook

Mirel Palada este cercetat penal după ce a refuzat să sufle în aparatul alcooltest. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a fost oprit în trafic în Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a fost de acord nici să i se recolteze probe biologice. ”În data de 08.10.2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul  Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 2, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Având în vedere faptul că, conducătorul autovehicului emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Mirel Palada a refuzat să sufle în aparatul alcooltest

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost condus la sediul INML”Mina Minovici”, unde a refuzat sa-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcolemiei în sânge.

ADVERTISEMENT

”În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal”, a mai transmis Poliţia.

”În fiecare zi, sute de mii de credincioși fac pelerinaj de două ori pe zi la Sfîntul Mucenic Metrou. Și dus, și întors.

Înghesuiți strîns unul în altul, mult mai înghesuiți decît stau la coadă la Sfînta Paraschieva nasoalele de babe medievale pe care le demonizează prin înfierare deontologică toți progresiștii perfecți ai acestei lumi perfecte.

ADVERTISEMENT

Însă pentru că e pelerinaj laic, nu se pune. Deși e de departe cel mai clar focar de transmitere colectivă, distinșii înțelepți triști, dar mereu fără de greș de la Grupul de Prostire Strategică A Populației se fac că plouă. Metroul? Doamne ferește! Nici nu există așa ceva pe aici. Poate la Cluj…

Vă place cum sînteți prostiți pe față? Vă place. Vă place. Beți încet, căci conține rulmenți și cartele magnetice”, scria Mirel Palada pe o rețea de socializare cu doar cîteva ore înaintea evenimentului.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT