Fotbal intern

Mirel Rădoi, 6 schimbări în primul “11”! Atacă Armenia cu cei 4 care au avut două ocazii cu Germania pe final

31.03.2021 | 18:35
Mirel Radoi 6 schimbari in primul 11 Ataca Armenia cu cei 4 care au avut doua ocazii cu Germania pe final
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a schimbat mai bine de jumătate de echipă pentru meciul cu Armenia, continuând, cel puţin în ofensivă, cu formula din finalul partidei cu Germania. FANATIK a analizat primul “11” de la Erevan şi îţi explică motivul pentru care selecţionerul a luat aceste alegeri.

Finalul meciului cu Germania ne putea aduce un punct nesperat, după ce George Puşcaş şi Nicuşor Stanciu au ratat două ocazii mari. Mirel Rădoi a preferat să meargă pe mâna jucătorilor din ofensiva ultimelor minute cu nemţii şi în Armenia, operând câteva schimbări şi în defensivă.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi l-a mutat pe Nicuşor Stanciu în spatele vârfului, ca în finalul cu Germania

În ultimele minute ale meciului cu Germania, după ce Mirel Rădoi a operat toate schimbările, România a avut următoarea formulă de la mijloc în sus (Marin, Cicâldău – Man, Stanciu, Maxim – Puşcaş). Sunt exact liniile pe care selecţionerul le-a aruncat şi în meciul cu Armenia.

După minutul 83 al meciului cu Germania, când Cicâldău şi Maxim au intrat în locul lui Tănase şi Hagi, Nicuşor Stanciu a urcat în spatele vârfului şi au început să apară ocaziile importante pentru tricolori.

ADVERTISEMENT

Întâi, Cicâldău l-a găsit perfect pe Puşcaş, însă şutul atacantului a fost unul slab, ca mai apoi Stanciu să şuteze în plasa laterală după ce rămăsese singur cu Neuer.

România în ultimele zece minute din meciul cu Germania: Niţă – Ov. Popescu, Chiricheş, Toşca, Burcă – Marin, Cicâldău – Man, Stanciu, Maxim – Puşcaş

România în meciul cu Armenia: Niţă – Mogoş, Chiricheş, Toşca, Bancu – Marin, Cicâldău – Man, Stanciu, Maxim – Puşcaş

Şi-a recunoscut greşeala din meciul cu Germania

Camora a fost veriga slabă a României în prima repriză din meciul cu Germania, motiv pentru care a şi fost schimbat la pauză cu Burcă. Fundaşul stânga a fost una dintre modificările operate de Mirel Rădoi la meciul cu Armenia, locul acestuia fiind luat de Nicuşor Bancu.

ADVERTISEMENT

În centrul defensivei, Mirel Rădoi insistă cu Alin Toşca în cuplu cu Vlad Chiricheş, acelaşi duo care a evoluat şi în partida cu Germania. Astfel, selecţionerul dovedeşte că singura greşeală din apărare în meciul cu nemţii a fost titularizarea lui Camora, în timp ce Ovidiu Popescu a fost odihnit după două meciuri.

A doua schimbare în defensivă a venit în banda dreaptă, unde Ovidiu Popescu a fost integralist în meciurile cu Macedonia de Nord şi cu Germania, iar acum a fost înlocuit cu Vasile Mogoş.

ADVERTISEMENT

Cele şase schimbări efectuate de Mirel Rădoi

  • Vasile Mogoş în locul lui Vlad Chiricheş
  • Nicuşor Bancu în locul lui Camora
  • Dennis Man în locul lui Ianis Hagi
  • Alex Cicâldău în locul lui Florin Tănase
  • Alex Maxim în locul lui Valentin Mihăilă

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,35 este cota pentru ”peste 3,5 goluri marcate” la meciul Armenia-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT